Kowal ze smashowaną wołowiną, chorizo i jalapeño

SMASH KOWAL z choriso

/ SMASH KOWAL Z CHORISO

Kowal ze smashowaną wołowiną, chorizo i jalapeño

10 porcji
Burger wołowy 65 g20 szt.
Ser panierowany 125 g10 pcs.
Bułka burgerowa10 pcs.
Ser tostowy plasterek20 szt.
Chorizo300 g
Jalapeño150 g
Cebula biała300 g
Sos czosnkowy400 ml
Sałata liść20 szt.
Bułkę przyrumień na płycie grillowej.
Burgera rozmroź i smashuj na płycie grillowej, przekładając serem tostowym. Posól na końcu.
Ser usmaż we frytownicy.
Chorizo i papryczkę jalapeño potnij na paski, przesmaż z cebulą.
Bułkę posmaruj sosem, połóż sałatę, a na nią ser.
Ser posmaruj sosem, wyłożyć burgera, a na niego usmażone kurki.
Górę bułki posmaruj sosem, przykryj bułkę.
Burger wołowy 65 g72,4 zł
Ser panierowany 125 g54,7 zł
Bułka burgerowaPLN 25,00
Ser tostowy plasterek12,6 zł
Chorizo18,3 zł
Jalapeño4,3 zł
Cebula biała80 gr
Sos czosnkowy7,4 zł
Sałata liść20 gr
Cost of 10 portions195,7 zł
Koszt 1 porcji19,57 zł
Suggested selling price59,5 zł
* the calculation presented is approximate
Create a set:
Create a dish with our product. Use our graphics and photos.
Product
Packaging / accessory
Advertising materials

See also other variants:

Share:

Write to us!

Need help choosing the right product/concept or want more information about it? Write to us!