Burger BBQ z dodatkiem chrupiącego placka. Ciekawa odmiana popularnego wariantu.

Burger BBQ z dodatkiem chrupiącego placka. Ciekawa odmiana popularnego wariantu.
| Beef burger 200 g | 1 pc. |
| Ser cheddar plaster | 2 pcs. |
| Bekon plastry | 2 pcs. |
| Placek ziemniaczany | 1 pc. |
| BBQ sauce | 40 g |
| Bułkę przyrumień na płycie grillowej |
| Burgera odmroź, podziel na 2 części, uformuj kulki |
| Placka ziemniaczanego usmaż we frytownicy, boczek zgriluj aż stanie się chrupiący |
| Kotlety rozgnieć praską i griluj (temp/ 250 stopni) do uzyskania skarmelizowanych brzegów |
| Podważ szpatułką i odwróć na drugą stronę. Posól, połóż plasterki sera i smaż przez krótką chwilę |
| Bułkę posmaruj sosem BBQ, wyłóż placka ziemniaczanego a następnie kotlety przełożone serem |
| Górę bułki posmaruj sosem BBQ i przykryj bułkę |
| Beef burger 200 g | PLN 11.15 |
| Ser cheddar plaster | PLN 1.44 |
| Bekon plastry | PLN 1.71 |
| Placek ziemniaczany | PLN 0.75 |
| BBQ sauce | 0,8 zł |
| Cost of 1 portion | 15,85 zł |
| Suggested selling price |
Share:
Need help choosing the right product/concept or want more information about it? Write to us!