Bistro na jesień

Produkty do dań bistro – w nowych odsłonach idealnych do jesiennego menu

Kiedy przychodzą chłodniejsze dni goście z chęcią wybierają dania dopasowane do jesiennej aury. Sezonowe dodatki – grzyby, dynia, pikle czy kiszonki dodadzą klasycznym daniom sezonowego charakteru i pozwolą odświeżyć menu. Popularny devolay, kotlet schabowy, karkówka czy żeberka w nowym  wydaniu z pewnością wyróżnią się w Twojej ofercie, a dzięki naszym produktom – przygotujesz je szybko i wygodnie.

What we offer:

Products

Advertising
materials

Accessories

Photos and graphics

Recipes

Calculations

Why is it worth using?

  • Popularne, klasyczne dania w nowej odsłonie
  • Wide range of top quality products
  • Wybrane  produkty robione są ręcznie
  • Food costs for each recipe
  • Photographs and other graphic material available
Method of preparation
Method of preparation
Consumption opportunities
Consumer opportunities concept
Raw material
main_component_concept
Serving
Method of serving
Packaging
Packaging concept
Method of preparation
Method of preparation
Consumption opportunities
Consumer opportunities concept
Raw material
main_component_concept
Serving
Method of serving
Packaging
Packaging concept

Take advantage of the avaible solutions:

Polik wołowy z borowikami i truflą + puree

Polik wołowy z borowikami i truflą + puree

Polik wołowy z borowikami i truflą, serwowany na puree ziemniaczanym

kotlet schabowy z kurkami + ziemniaki

kotlet schabowy z kurkami + ziemniaki

Kotlet schabowy serwowany z kurkami i smażonymi ziemniaczkami z boczkiem

Gulasz wieprzowy + kapusta kiszona

Gulasz wieprzowy + kapusta kiszona

Gulasz wieprzowy z kapustą kiszoną i plackami ziemniaczanymi

Karkówka + warzywa grillowane

Karkówka + warzywa grillowane

Karkówka z warzywami grillowanymi i ziemniaczkami

żeberka z bigosem + cząstki ziemniaka

żeberka z bigosem + cząstki ziemniaka

Żeberka z bigosem ze śliwką wędzoną, serwowane z cząstkami ziemniaków

devolay na puree dyniowym serwowane ze scoopsami

Devolay na puree dyniowym + scoopsy

Devolay na puree dyniowym serwowane ze scoopsami