Nasz hitowy devolay w jesiennym wydaniu. Klasyka na talerzu nie musi być nudna 🙂
/ Devolay na puree dyniowym + scoopsy
Nasz hitowy devolay w jesiennym wydaniu. Klasyka na talerzu nie musi być nudna 🙂
Devolay | 10 pcs. |
Scoops | 1.5 kg |
Dynia | 1,2 kg |
Puree ziemniaczane | 300 gr |
Olive oil | 30 ml |
Butter | 50 gr |
Imbir mielony | 2 gr |
Devolaye odmroź i smaż we frytownicy. Smaż 5 minut w 175 ℃. |
Dynię polej oliwą, dodaj czosnek i piecz. |
Dodaj puree ziemniaczane, imbir, masło. Zblenduj na gładką masę. |
Scoopsy usmaż we frytownicy. |
Wyłóż devolaya na puree z dyni. Serwuj z chrupiącymi scoopsami. |
Devolay | 89,7 zł |
Scoops | 18 zł |
Dynia | 5,1 zł |
Puree ziemniaczane | 2,7 zł |
Olive oil | 1,8 zł |
Butter | 2,2 zł |
Imbir mielony | 10 gr |
Cost of 10 portions | 119,6 |
Koszt 1 porcji | 11,96 |
Suggested selling price | 39,9 zł |
Share:
Need help choosing the right product/concept or want more information about it? Write to us!