Devolay na puree dyniowym serwowane ze scoopsami

devolay na puree dyniowym serwowane ze scoopsami

Devolay na puree dyniowym serwowane ze scoopsami

Nasz hitowy devolay w jesiennym wydaniu. Klasyka na talerzu nie musi być nudna 🙂

10 porcji
Devolay10 pcs.
Scoops1.5 kg
Dynia1,2 kg
Puree ziemniaczane300 gr
Olive oil30 ml
Butter50 gr
Imbir mielony2 gr
Devolaye odmroź i smaż we frytownicy. Smaż 5 minut w 175 ℃.
Dynię polej oliwą, dodaj czosnek i piecz.
Dodaj puree ziemniaczane, imbir, masło. Zblenduj na gładką masę.
Scoopsy usmaż we frytownicy.
Wyłóż devolaya na puree z dyni. Serwuj z chrupiącymi scoopsami.
Devolay89,7 zł
Scoops18 zł
Dynia5,1 zł
Puree ziemniaczane2,7 zł
Olive oil1,8 zł
Butter2,2 zł
Imbir mielony10 gr
Cost of 10 portions119,6
Koszt 1 porcji11,96
Suggested selling price39,9 zł
* the calculation presented is approximate
Create a set:
Create a dish with our product. Use our graphics and photos.
Product
Packaging / accessory
Advertising materials

See also other variants:

Share:

Write to us!

Need help choosing the right product/concept or want more information about it? Write to us!