Klasyczne połączenie gulaszu z chrupiącymi placuszkami w towarzystwie sałatki z kiszonej kapusty. Proste danie na chłodniejsze dni.
/ Gulasz wieprzowy + kapusta kiszona
Klasyczne połączenie gulaszu z chrupiącymi placuszkami w towarzystwie sałatki z kiszonej kapusty. Proste danie na chłodniejsze dni.
Pork stew | 2 kg |
Małe placki ziemniaczane | 30 szt. |
Kapusta kiszona | 600 g |
Szczypior | 30 g |
Śmietana kwaśna 30% | 300 g |
Marchewka | 100 g |
Sugar | 50 g |
Natka pietruszki | 40 g |
Olive oil | 40 ml |
Pour the defrosted stew into the pot and cook for 2 minutes stirring. |
Przygotuj sałatkę z kapusty, marchewki, szczypiorku. |
Smaż placki ziemniaczane przez 3 minuty w 175℃. |
Na talerz wyłóż gulasz i placki ziemniaczene. Kapustę połóż na gulasz, wykończ kwaśną śmietaną i natką pietruszki. |
Pork stew | 83,8 zł |
Kapusta kiszona | 5,1 zł |
Szczypior | 1,1 zł |
Śmietana kwaśna 30% | 5,8 zł |
Małe placki ziemniaczane | 22,5 zł |
Marchewka | 30 gr |
Sugar | 30 gr |
Natka pietruszki | 1,1 zł |
Olive oil | 2,4 zł |
Cost of 10 portions | 122,4 zł |
Koszt 1 porcji | 12,24 zł |
Suggested selling price | 39,9 zł |
Share:
Need help choosing the right product/concept or want more information about it? Write to us!