Kowal Chicken ze stripsami i piklowaną dynią, cebulą i ogórkami

CHICKEN KOWAL z piklowaną dynią

/ CHICKEN KOWAL Z PIKLOWANĄ DYNIĄ

Kowal Chicken ze stripsami i piklowaną dynią, cebulą i ogórkami

10 porcji
Chicken strips20 szt.
Ser panierowany 125 g10 pcs.
Bułka burgerowa10 pcs.
Dynia300 g
Onions150 g
Piklowane ogórki 150 g
Sałata liść20 szt.
Burger sauce400 g
Ocet200 ml
Sugar20 gr
Ziele angielskie szt2 pcs.
Sriracha20 ml
Liść laurowy2 pcs.
Bułkę przyrumień na płycie grillowej.
Stripsy i panierowany ser usmaż we frytownicy.
Przygotuj tagiatelle z dyni i włóż do zalewy octowej (z cukrem, zielem angielskim, liściem laurowym i syracha).
Bułkę posmaruj sosem, połóż sałatę, a na nią ser posmarowany sosem i stripsy.
Wyłóż pikle.
Górę bułki posmaruj sosem, przykryj bułkę.
Chicken strips38,7 zł
Ser panierowany 125 g54,7 zł
Bułka burgerowaPLN 25,00
Dynia1,3 zł
Onions40 gr
Piklowane ogórki 1,5 zł
Burger sauce10,7 zł
Ocet3,3 zł
Sugar10 gr
Ziele angielskie10 gr
Sriracha1,1 zł
Liść laurowy10 gr
Cost of 10 portions137,2
Koszt 1 porcji13,72
Suggested selling price49,9 zł
* the calculation presented is approximate
Create a set:
Create a dish with our product. Use our graphics and photos.
Product
Packaging / accessory
Advertising materials

See also other variants:

Share:

Write to us!

Need help choosing the right product/concept or want more information about it? Write to us!