/ CHICKEN KOWAL Z PIKLOWANĄ DYNIĄ
Chicken strips | 20 szt. |
Ser panierowany 125 g | 10 pcs. |
Bułka burgerowa | 10 pcs. |
Dynia | 300 g |
Onions | 150 g |
Piklowane ogórki | 150 g |
Sałata liść | 20 szt. |
Burger sauce | 400 g |
Ocet | 200 ml |
Sugar | 20 gr |
Ziele angielskie szt | 2 pcs. |
Sriracha | 20 ml |
Liść laurowy | 2 pcs. |
Bułkę przyrumień na płycie grillowej. |
Stripsy i panierowany ser usmaż we frytownicy. |
Przygotuj tagiatelle z dyni i włóż do zalewy octowej (z cukrem, zielem angielskim, liściem laurowym i syracha). |
Bułkę posmaruj sosem, połóż sałatę, a na nią ser posmarowany sosem i stripsy. |
Wyłóż pikle. |
Górę bułki posmaruj sosem, przykryj bułkę. |
Chicken strips | 38,7 zł |
Ser panierowany 125 g | 54,7 zł |
Bułka burgerowa | PLN 25,00 |
Dynia | 1,3 zł |
Onions | 40 gr |
Piklowane ogórki | 1,5 zł |
Burger sauce | 10,7 zł |
Ocet | 3,3 zł |
Sugar | 10 gr |
Ziele angielskie | 10 gr |
Sriracha | 1,1 zł |
Liść laurowy | 10 gr |
Cost of 10 portions | 137,2 |
Koszt 1 porcji | 13,72 |
Suggested selling price | 49,9 zł |
Share:
Need help choosing the right product/concept or want more information about it? Write to us!