Kowal wołowy z kurkami i świeżymi warzywami

KOWAL WOŁOWY Z KURKAMI

/ KOWAL WOŁOWY Z KURKAMI

Kowal wołowy z kurkami i świeżymi warzywami

10 porcji
Burger wołowy 150 g10 pcs.
Ser panierowany 125 g10 pcs.
Bułka burgerowa10 pcs.
Kurki400 g
Sałata liść 20 szt.
Red onion150 g
Burger sauce400 ml
Natka pietruszki20 g
Salt, pepper to taste
Bułkę przyrumień na płycie grillowej.
Burgera wysmaż na płycie grillowej, posól na końcu.
Ser wysmaż we frytownicy.
Kurki usmaż na maśle. Dopraw do smaku solą pieprzem.
Bułkę posmaruj sosem, połóż sałatę, a na nią ser.
Ser posmaruj sosem, wyłożyć burgera, a na niego usmażone kurki.
Górę bułki posmaruj sosem, przykryj bułkę.
Burger wołowy 150 g83,6 zł
Ser panierowany 125 g54,7 zł
Bułka burgerowaPLN 25,00
Kurki31,3 zł
Sałata liść20 gr
Red onion70 gr
Burger sauce10,7 zł
Natka pietruszki50 gr
Salt, pepper 1 zł
Cost of 10 portions207,7 zł
Koszt 1 porcji20,77zł
Suggested selling price59,5 zł
* the calculation presented is approximate
Create a set:
Create a dish with our product. Use our graphics and photos.
Product
Packaging / accessory
Advertising materials

See also other variants:

Share:

Write to us!

Need help choosing the right product/concept or want more information about it? Write to us!