Aromatyczny, pikatny burger ze smashowaną wołowiną. Dla zwolenników mocniejszych smaków.

Aromatyczny, pikatny burger ze smashowaną wołowiną. Dla zwolenników mocniejszych smaków.
| Beef burger 65 g | 3 pcs. |
| Ser pepper jack plastry | 2 pcs. |
| Jalapeno w plasterkach | 10 g |
| Sos sriracha | 20 ml |
| Sos mayo | 10 ml |
| Bułkę przyrumień na płycie grillowej |
| Burgery odmroź. |
| Przygotuj sos łącząc sos sriracha z sosem mayo w proporcji 2:1 |
| Na płytę grillową połóż burgery |
| Kotlety rozgnieć praską i griluj (temp/ 250 stopni) do uzyskania skarmelizowanych brzegów |
| Podważ szpatułką i odwróć na drugą stronę. Posól, połóż plasterki sera i smaż przez krótką chwilę |
| Bułkę posmaruj sosem, wyłóż kotlety przełożone serem |
| Wyłóż plasterki jalapeno |
| Górę bułki posmaruj sosem i przykryj bułkę |
| Beef burger 65 g | 10,86 zł |
| Ser pepper jack plastry | PLN 2.4 |
| Jalapeno w plasterkach | 1 zł |
| Sos sriracha | 1 zł |
| Sos mayo | 0,2 zł |
| Cost of 1 portion | 15,46 zł |
| Suggested selling price |
Share:
Need help choosing the right product/concept or want more information about it? Write to us!