Tradycyjne danie idealnie pasujące do menu jesiennego. Boczek i kurki to idealne dopełnienie naszego kotleta schabowego.
/ kotlet schabowy z kurkami + ziemniaki
Tradycyjne danie idealnie pasujące do menu jesiennego. Boczek i kurki to idealne dopełnienie naszego kotleta schabowego.
Kotlet schabowy 170 g | 10 pcs. |
Kurki | 300 g |
Pommes Parisiennes - Small potatoes | 2 kg |
Bacon | 50 g |
Oil | 20 ml |
Onions | 50 g |
Natka pietruszki | 30 g |
Garlic | 20 g |
Butter | 50 g |
Wykończ masłem, dodaj natkę pietruszki. Dopraw solą i pieprzem. |
Na oleju podsmaż bioczek, dodaj kurki, pokrojoną cebulę, czosnek. |
Ugotowane ziemnaki potnij na talarki, podsmaz we frytownicy. |
Wymieszaj ziemnaiki z podsmażonym boczkiem z kurkami. |
Kotlet schabowy przygotuj we frytownicy przez 3,5 min w 170 ℃. |
Kotlet schabowy 170 g | 82,7 zł |
Kurki | 23,5 zł |
Pommes Parisiennes - Small potatoes | 15,5 zł |
Bacon | 1,6 zł |
Oil | 10 gr |
Onions | 10 gr |
Natka Pietruszki | 80 gr |
Garlic | 50 gr |
Butter | 2,2 zł |
Cost of 10 portions | 127 zł |
Koszt 1 porcji | 12,7 zł |
Suggested selling price | 39,9 zł |
Share:
Need help choosing the right product/concept or want more information about it? Write to us!