Kowal BBQ z chrupiącym udem i wędzonym jabłkiem

Kowal Burger

/ KOWAL BBQ - Z UDEM I WĘDZONYM JABŁKIEM

Kowal BBQ z chrupiącym udem i wędzonym jabłkiem

10 porcji
Udo panierowane10 pcs.
Ser panierowany 125 g10 pcs.
Bułka burgerowa10 pcs.
Apple400 g
Onions200 g
Sałata liść20 szt.
Sos BBQ400 ml
Cynamon kora0,5 szt.
Anyż gwiazdka1 pc.
Liść laurowy szt2 pcs.
Ziele angielskie szt2 pcs.
Bułkę przyrumień na płycie grillowej.
Stripsy i ser panierowany usmaż we frytownicy.
Jabłko obsmaż z miodem, anyżem i cynamonem. Skrop cytryną, dodaj cebulę i wsadź do wędzarni.
Bułkę posmaruj sosem, połóż sałatę, a na nią ser posmarowany sosem i wysmażone udo.
Wyłóż wędzone jabłko i cebulkę.
Górę bułki posmaruj sosem, przykryj bułkę.
Udo panierowane49,2 zł
Ser panierowany 125 g54,7 zł
Bułka burgerowaPLN 25,00
Apple2,4 zł
Onions60 gr
Sałata liść20 gr
Sos BBQ5,9 zł
Cynamon kora10 gr
Anyż gwiazdka10 gr
Liść laurowy5 gr
Ziele angielskie30 gr
Cost of 10 portions138,55 zł
Koszt 1 porcji13,85 zł
Suggested selling price44 zł
* the calculation presented is approximate
Create a set:
Create a dish with our product. Use our graphics and photos.
Product
Packaging / accessory
Advertising materials

See also other variants:

Share:

Write to us!

Need help choosing the right product/concept or want more information about it? Write to us!