Ryba w cieście piwnym

formowanepanierowanew cieściekalibrowanepoliczalne

bez laktozy

Ryba w cieście piwnym

Kawałki białej ryby w cieście z dodatkiem piwa. Podczas smażenia alkohol odparowuje, a ciasto staje się niezwykle kruche, delikatne i chrupiące. Klasyk brytyjskiego Fish & chips

  • Mięso miruny lub morszczuka ( w zależnosci od sezonu)

  • Kalibrowane kawałki ryby

  • Idealna do "fish and chips"

  • Miruna z deklaracją PBO - bez ości

Frytownica

4 - 5 min / 175°C

Piec konwekcyjny

15 - 20 min / 185°C

Merrychef

2:20 min

Przetworzenie: wstępnie podsmażone
Przechowywanie: mroźnia / zamrażarka

Nr artykułu: 000.811

Zobacz również:

Podziel się:

Napisz do nas!

Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!