Aktualności

Rok 2020 dla AJ Food oznacza rozwój także w nowym kierunku. Na terenie lęborskiej strefy ekonomicznej we współpracy z Europejskim Funduszem na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich powstał nowoczesny magazyn dedykowany obrotowi płatkami ziemniaczanymi. Pozwoliło to poszerzyć paletę działalności naszego przedsiębiorstwa o nowy towar, a także…

W naszym sklepie z materiałami konceptowymi pojawił się nowy kartonik – SuperBOX z tektury falistej. To nowa jakość wśród kartoników dostępnych na rynku – duża pojemność 2,6 litra, otwory wentylacyjne umieszczone po bokach i stabilna konstrukcja zapewniają komfort i bezpieczeństwo transportu i dostawy. Wygodne, wymagające…

ARCHIMAGIRUSEM roku 2020 została drużyna Tomasza Ziółkowskiego. Zwycięzcom gratulujemy ! Druga edycja konkursu Archimagirus odbyła się w dniach 3 – 4 września 2020 w Hotelu Zamek Gniew.     Po raz kolejny ogródek AJ Food i Farm Frites był miejscem wielu ciekawych spotkań z naszymi gośćmi…

Na tegoroczny sezon letni AJ Food proponuje nowy sposób serwowania ulubionych potraw na wynos. KUBEŁEK SMAKU to opakowanie wykonane z materiałów spełniających wymagania sanitarne do kontaktu z żywnością. Jest wygodny, lubiany i doceniany przez konsumentów. Dostępne są kubełki dla 1-2 osób o pojemności 870 ml.

Z przyjemnością przedstawiamy nowy katalog produktowy AJ Food, w którym znajdziecie Państwo aktualny asortyment produktów wraz z informacjami o sposobie przygotowania, wykazem alergenów i podstawowymi danymi logistycznymi. W katalogu umieściliśmy przykłady naszych sprawdzonych konceptów sprzedażowych, w tym tegoroczną nowość Kubełek Smaku QUB&GO. Prezentujemy także sposoby…

Od kwietnia w ramach działalności na polskim rynku gastronomicznym AJ Food będzie dystrybuował wysokooleinowy olej słonecznikowy przeznaczony do efektywnego smażenia w głębokim tłuszczu marki EFFO DEEP FRY. Na początek dostępny będzie produkt w super wygodnym opakowaniu BiB o pojemności 10 litrów. >> zobacz produkt

Aby zobaczyć nasze koncepty w akcji oraz poznać nowe produkty, wystarczy spotkać się z nami w trakcie następujących wydarzeń gastronomicznych: 25-27 marca EUROGASTRO, Warszawa   21-22 kwietnia CHEFS ONLY, Horeca MAZURY, Ostróda   25-26 maja CHEFS ONLY. Hotel Anders Stare Jabłonki   2-4 lipca ARCHIMAGIRUS,…

W naszej ofercie systematycznie pojawiają się nowe produkty. Od połowy lutego nasza oferta poszerzyła się o następujące pozycje: Pierś panierowana z kurczaka – wysoka jakość i powtarzalna waga Burger wołowy 100g – dodatkowa gramatura w gamie burgerów wołowych 100% Hamburger drobiowy XS 60g – dodatkowa…

Szanowni Państwo w dniach 25-27 marca 2020 planowaliśmy spotkać się z Państwem na targach EUROGASTRO, aby pokazać nasze ciekawe koncepty sprzedażowe i nowe produkty. Ze względu na sytuację epidemiologiczną w kraju i zagrożenie rozprzestrzeniania się koronawirusa, organizator targów podjął decyzję o przeniesieniu wydarzenia na inny…

W dniach 11-12 lipca 2019 w Hotelu Zamek Gniew odbyła się pierwsza edycja konkursu Archimagirus. Jesteśmy dumni, że mogliśmy uczestniczyć w tym wyjątkowym przedsięwzięciu jako sponsor. Gratulujemy wspaniałego wydarzenia.