Aktualności

Od kwietnia w ramach działalności na polskim rynku gastronomicznym AJ Food będzie dystrybuował wysokooleinowy olej słonecznikowy przeznaczony do efektywnego smażenia w głębokim tłuszczu marki EFFO DEEP FRY. Na początek dostępny będzie produkt w super wygodnym opakowaniu BiB o pojemności 10 litrów. >> zobacz produkt

Aby zobaczyć nasze koncepty w akcji oraz poznać nowe produkty, wystarczy spotkać się z nami w trakcie następujących wydarzeń gastronomicznych: 25-27 marca EUROGASTRO, Warszawa   21-22 kwietnia CHEFS ONLY, Horeca MAZURY, Ostróda   25-26 maja CHEFS ONLY. Hotel Anders Stare Jabłonki   2-4 lipca ARCHIMAGIRUS,…

W naszej ofercie systematycznie pojawiają się nowe produkty. Od połowy lutego nasza oferta poszerzyła się o następujące pozycje: Pierś panierowana z kurczaka – wysoka jakość i powtarzalna waga Burger wołowy 100g – dodatkowa gramatura w gamie burgerów wołowych 100% Hamburger drobiowy XS 60g – dodatkowa…

Szanowni Państwo w dniach 25-27 marca 2020 planowaliśmy spotkać się z Państwem na targach EUROGASTRO, aby pokazać nasze ciekawe koncepty sprzedażowe i nowe produkty. Ze względu na sytuację epidemiologiczną w kraju i zagrożenie rozprzestrzeniania się koronawirusa, organizator targów podjął decyzję o przeniesieniu wydarzenia na inny…

W dniach 11-12 lipca 2019 w Hotelu Zamek Gniew odbyła się pierwsza edycja konkursu Archimagirus. Jesteśmy dumni, że mogliśmy uczestniczyć w tym wyjątkowym przedsięwzięciu jako sponsor. Gratulujemy wspaniałego wydarzenia.

W tym roku Mistrzostwa Polski w Potrawach z Ryb Morskich, czyli Dorszowe Żniwa odbyły się 6 lipca w Świnoujściu w Hotelu & SPA Trzy Wyspy. Wśród zadań konkursowych dla uczestników, było także przygotowanie dań w wersji STREET FOOD z wykorzystaniem konceptowych materiałów dostarczonych przez Farm…

Targi Eurogastro, które odbyły się w Warszawie w dniach 27-29 marca 2019, przyciągnęły liczne grono przedstawicieli branży gastronomicznej, producentów, dostawców i dystrybutorów. Produkty AJ Food można było wypróbować między innymi na pokazach organizowanych na stoiskach naszych partnerów Farm Frites i Primulator.  Nie ukrywamy, że cieszyły…

W dniu 3 kwietnia w Zamościu odbył się Regionalny Festiwal Smaków zorganizowany przez Unilever Food Solutions. W trakcie festiwalu uczestnicy mieli okazję zapoznać się z ofertą AJ Food w ramach konceptów sprzedażowych prezentowanych wspólnie z Farm Frites. Bardzo dużym zainteresowaniem cieszyły się nasze miniburgery.  …

W dniu 27 maja 2019 w Hotelu Anders w Starych Jabłonkach odbyła się 9. edycja spotkania szefów kuchni i cukierników Chefs Only. Wzorem lat poprzednich AJ Food uczestniczył w tej cenionej imprezie branży gastronomicznej i prezentował nowe produkty i rozwiązania sprzedażowe na wspólnym stoisku z…

Nietypowo, bo 29 października 2018, w Hotelu Almond Business & SPA w Gdańsku, ponad 200 gości uczestniczyło w drugim Sylwestrze Szefów Kuchni. Aj Food po raz kolejny był partnerem tego przedsięwzięcia. Jesteśmy dumni z otrzymania od organizatora imprezy – Stowarzyszenia Kucharzy Polskich – statuetki Best…