Akademia Concept 37
Akademia Concept 37 to serce naszej firmy. Tutaj pod przewodnictwem niezastąpionego Szefa Kuchni Mariusza Gachewicza funkcjonuje miejsce sprzyjające kreatywności i rozwojowi.
Nasze studio kulinarne wyposażone jest w szeroką gamę nowoczesnych sprzętów gastronomicznych. Rozwijając nowe produkty mamy więc możliwość testowania różnych metod ich obróbki. Tutaj też w towarzystwie pysznego jedzenia, inspirujemy się, tworzymy, dyskutujemy i doskonalimy nasze koncepty. Jest to miejsce, w którym niewątpliwie lubimy spędzać czas.
Akademia to także miejsce organizacji szkoleń, warsztatów i spotkań biznesowych. Chętnie zapraszamy do niej wszystkich naszych partnerów, współpracowników i prowadzimy szkolenia w zakresie przygotowania i wykorzystania naszych produktów.
Akademia Concept 37
Akademia Concept 37 to miejsce, które jest sercem naszej firmy. Tutaj pod przewodnictwem niezastąpionego Szefa Kuchni Mariusza Gachewicza, tworzone jest miejsce sprzyjające kreatywności i rozwojowi.
Nasze studio kulinarne wyposażone jest w szeroką gamę nowoczesnych sprzętów gastronomicznych. Rozwijając nowe produkty mamy więc możliwość testowania różnych metod ich obróbki. Tutaj też w towarzystwie pysznego jedzenia, inspirujemy się, tworzymy, dyskutujemy i doskonalimy nasze koncepty. Jest to miejsce, w którym niewątpliwie lubimy spędzać czas.
Akademia to także miejsce organizacji szkoleń, warsztatów i spotkań biznesowych. Chętnie zapraszamy do niej wszystkich naszych partnerów i współpracowników i szkolimy w zakresie przygotowania i wykorzystania naszych produktów.
Mariusz Gachewicz, szef i współtwórca Akademii Kulinarnej Concept 37, laureat Hermesa Kulinarnego Poradnika Restauratora 2021 w kategorii osobowość gastronomii.
Z branżą gastronomiczną związany od ponad 20 lat. Doświadczenie zdobywał w prestiżowych restauracjach: Restauracji „Ratuszowa”, Restauracji „Kolumnowa”, Restauracji Hotelu Victoria. Wieloletni szef kuchni w Hotelu Zamek Gniew****.
Mariusz jest właścicielem restauracji „Projekt Archimagirus” oraz organizatorem projektów: Konkurs Kulinarny Archimagirus i Archimagirus Young Chefs. .
Jest współzałożycielem naszej Akademii Concept 37. Od samego początku kształtował jej wizję, określał wytyczne i nadzorował jej powstawanie.
Jego motto życiowe brzmi: „Całe życie człowiek się uczy i głupi umrze, ale mądrzy Ci, którzy mają tego świadomość…”Dlatego rozwój wpisany jest w jego życie. Na Sycylii, w Tajlandii i Hiszpanii – pracował i odbywał staże. Brał udział w wielu konkursach kulinarnych w kraju i zagranicą. Jest dumny, że w Polsce w latach 90-tych wygrywał wszystkie konkursy, w których uczestniczył. Na Olimpiadzie w Erfurcie w kategorii dania regionalne – drużynowo zdobył srebrny medal. Zasiadał w komisjach sędziowskich wielu konkursów dla profesjonalistów jak również dla młodzieży.
Ale przede wszystkim, Mariusz to niezwykle ciepły człowiek, ceniony za poczucie humoru i budowanie dobrej atmosfery. Nieodzowny kompan biesiad przy dobrym jedzeniu.