Kawałki łupacza w klasycznym cieście z dodatkiem piwa z chrupiącymi frytkami, podawane w drewnianej skrzynecce wyłożonej papierem, które sa przykładem tradycyjnego serwisu fish & chips.
Kawałki łupacza w klasycznym cieście z dodatkiem piwa z chrupiącymi frytkami, podawane w drewnianej skrzynecce wyłożonej papierem, które sa przykładem tradycyjnego serwisu fish & chips.
Łupacz w cieście piwnym (3 sztuki) | ok. 150 g |
Frytki Ultimate | 150 g |
Puree z groszku | 45 g |
Przygotuj puree z groszku (40 g ugotowanego groszku ugnieć tłuczkiem, dodać łyżeczkę masła, sól, pierz biały i odrobinę soku z cytryny do smaku). Serwuj na ciepło lub zimno. |
Usmaż frytki i rybę |
Wyłóż skrzyneczkę papierem, wstaw koszyczek z frytkami, puree w miseczce i włóż rybę. |
Łupacz w cieście piwnym (3 sztuki) ok. 150 g | 8,43 zł |
Frytki Ultimate 150 g | 1,66 zł |
Pureé z groszku 45 g | 0,80 zł |
Papier Fish & Chips 1 szt. | 0,13 zl |
Koszt porcji | 11,02 zł |
Sugerowana cena sprzedaży | 33,00 zł |
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!