Burger w nowej mniejszej wersji! Soczyste mięso wołowe skomponowane z bekonem, serem i warzywami. Wszystko wykończone sosem.
/ Mini burgers
Burger w nowej mniejszej wersji! Soczyste mięso wołowe skomponowane z bekonem, serem i warzywami. Wszystko wykończone sosem.
Mini burger wołowy | 65g |
Bułka | 35 g |
Cheddar | |
2 plastry bekonu | 30 g |
Ogórek konserwowy | 20 g |
Ajvar | 20 g |
Liść sałaty |
Bułkę przekrój na pół, a następnie posmaruj ją ketchupem. |
W tym czasie smaż burgera wołowego. |
Na jednej części ułóż ser, mięso oraz resztę składników. Polej sosem ajvar i zamknij bułkę od góry. W każdego burgera wbij patyczek i przełóż na blaszkę do pieczenia i wsuń do pieca na dosłownie 2 minuty, aby ser mógł się roztopić. Tak przygotowane burgery przełóż na talerz i gotowe! |
Mini burger wołowy 65 g | 2,85 zł |
Bułka 35 g | 0,55 zł |
Cheddar | 0,20 zł |
2 plastry bekonu 30 g | 3,75 zł |
Ogórek konserwowy 20 g | 0,20 zł |
Ajvar 20 g | 0,10 zł |
Liśc sałaty | 0,30 zł |
Koszt porcji | 7,95 zł |
Sugerowana cena sprzedaży | 24 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!