Burger w nowej mniejszej wersji! Soczyste mięso wołowe skomponowane z gorgonzolą, słodką gruszką, grzybami i warzywami. Wszystko wykończone sosem.
Burger w nowej mniejszej wersji! Soczyste mięso wołowe skomponowane z gorgonzolą, słodką gruszką, grzybami i warzywami. Wszystko wykończone sosem.
Mini burger wołowy | 65 g |
Bułka | 35 g |
Gruszka | - |
Gorgonzola | 20 g |
Boczniak | 30 g |
Cebula | 15 g |
Koper | - |
Orzeszki ziemne | 5 g |
Amerykański ketchup | 20 g |
Bułkę przekrój na pół, a następnie posmaruj ją ketchupem. |
W tym czasie smaż burgera wołowego. |
Na jednej części ułóż ser, mięso oraz resztę składników. Polej sosem ketchup i zamknij bułkę od góry. W każdego burgera wbij patyczek i przełóż na blaszkę do pieczenia i wsuń do pieca na dosłownie 2 minuty, aby ser mógł się roztopić. Tak przygotowane burgery przełóż na talerz i gotowe! |
Mini burger wołowy 65 g | 2,85 zł |
Bułka 35 g | 0,55 zł |
Gruszka | 0.39 zł |
Gorgonzola 20 g | 1,78 zł |
Boczniak 30 g | 1,13 zł |
Cebula 15 g | 0,10 zł |
Koper | 0,05 zł |
Orzeszki ziemne 5 g | 0,10 zł |
Amerykański ketchup 20 g | 0,44 zł |
Koszt porcji | 7,39 zł |
Sugerowana cena sprzedaży | 22 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!