Burger w nowej mniejszej wersji! Soczyste mięso wołowe skomponowane z gorgonzolą, słodką gruszką, grzybami i warzywami. Wszystko wykończone sosem.

Burger w nowej mniejszej wersji! Soczyste mięso wołowe skomponowane z gorgonzolą, słodką gruszką, grzybami i warzywami. Wszystko wykończone sosem.
| Mini burger wołowy | 65 g |
| Bułka | 35 g |
| Gruszka | - |
| Gorgonzola | 20 g |
| Boczniak | 30 g |
| Cebula | 15 g |
| Koper | - |
| Orzeszki ziemne | 5 g |
| Amerykański ketchup | 20 g |
| Bułkę przekrój na pół, a następnie posmaruj ją ketchupem. |
| W tym czasie smaż burgera wołowego. |
| Na jednej części ułóż ser, mięso oraz resztę składników. Polej sosem ketchup i zamknij bułkę od góry. W każdego burgera wbij patyczek i przełóż na blaszkę do pieczenia i wsuń do pieca na dosłownie 2 minuty, aby ser mógł się roztopić. Tak przygotowane burgery przełóż na talerz i gotowe! |
| Mini burger wołowy 65 g | 3,62 zł |
| Bułka 35 g | 1,62 zł |
| Gruszka 10g | 0,06 zł |
| Gorgonzola 20 g | 1,42 zł |
| Boczniak 30 g | 0,60 zł |
| Cebula 15 g | 0,09 zł |
| Koper | 0,05 zł |
| Orzeszki ziemne 5 g | 0,09 zł |
| Amerykański ketchup 20 g | 0,46 zł |
| Koszt porcji | 8,01 zł |
| Sugerowana cena sprzedaży | 24,00 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!