Burger w nowej mniejszej wersji! Soczyste mięso wołowe skomponowane z wloskimi dostakami. Wszystko wykończone pesto.
/ Mini burgers
Burger w nowej mniejszej wersji! Soczyste mięso wołowe skomponowane z wloskimi dostakami. Wszystko wykończone pesto.
Mini burger wołowy | 65 g |
Bułka | 35 g |
Mozzarella | |
Suszony pomidor | 20 g |
Rukola | 10 g |
Pesto | 20 g |
Bułkę przekrój na pół, a następnie posmaruj ją ketchupem. |
W tym czasie smaż burgera wołowego. |
Na jednej części ułóż ser, mięso oraz resztę składników. Polej sosem pesto i zamknij bułkę od góry. W każdego burgera wbij patyczek i przełóż na blaszkę do pieczenia i wsuń do pieca na dosłownie 2 minuty, aby ser mógł się roztopić. Tak przygotowane burgery przełóż na talerz i gotowe! |
Mini burger wołowy 65 g | 2,85 zł |
Bułka 35 g | 0,55 zł |
Mozzarella | 0,16 |
Suszony pomidor 20 g | 1,33 zł |
Rukola 10 g | 0,60 zł |
Pesto 20 g 1,68 | 1,68 zł |
Koszt porcji | 7,17 zł |
Sugerowana cena sprzedaży | 21 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!