Burger w nowej mniejszej wersji! Soczyste mięso wołowe skomponowane z wloskimi dostakami. Wszystko wykończone pesto.

/ Mini burgers
Burger w nowej mniejszej wersji! Soczyste mięso wołowe skomponowane z wloskimi dostakami. Wszystko wykończone pesto.
| Mini burger wołowy | 65 g |
| Bułka | 35 g |
| Mozzarella | |
| Suszony pomidor | 20 g |
| Rukola | 10 g |
| Pesto | 20 g |
| Bułkę przekrój na pół, a następnie posmaruj ją ketchupem. |
| W tym czasie smaż burgera wołowego. |
| Na jednej części ułóż ser, mięso oraz resztę składników. Polej sosem pesto i zamknij bułkę od góry. W każdego burgera wbij patyczek i przełóż na blaszkę do pieczenia i wsuń do pieca na dosłownie 2 minuty, aby ser mógł się roztopić. Tak przygotowane burgery przełóż na talerz i gotowe! |
| Mini burger wołowy 65 g | 3,62 zł |
| Bułka 35 g | 1,62 zł |
| Mozzarella | 0,39 zł |
| Suszony pomidor 20 g | 0,73 zł |
| Rukola 10 g | 0,10 zł |
| Pesto 20 g | 1,68 zł |
| Koszt porcji | 8,14 zł |
| Sugerowana cena sprzedaży | 24,00 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!