Tradycyjne placki ziemniaczane serwowane z gulaszem z soczystymi kawałkami wieprzowiny i warzywami z dodatkiem śmietany i ogórka kiszonego.
Tradycyjne placki ziemniaczane serwowane z gulaszem z soczystymi kawałkami wieprzowiny i warzywami z dodatkiem śmietany i ogórka kiszonego.
Gulasz wieprzowy | 250 g |
Placki ziemniaczane | 3 szt. |
Śmietana | 10 g |
Ogórek kiszony | 2 szt. |
Rozmrożony gulasz wlej do garnka i gotuj przez 2 minuty mieszając. |
Placki ziemniaczane smażyć na oleju rozgrzanym do 175°C przez 3 minuty. |
Placki ułóż na talerzu i polej je gulaszem. Na wierzch dodaj łyżkę smietany i dwa ogórki kiszone. |
Gulasz wieprzowy 250 g | 10,47 zł |
Placki ziemniaczane 3 szt. | 2,25 zł |
Śmietana 10 g | 0,13 zł |
Ogórek kiszony 2 szt. | 0,50 zł |
Koszt porcji | 13,35 zł |
Sugerowana cena sprzedaży | 40,00 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!