Udko marynowane z cząstkami ziemniaków

Udko marynowane z cząstkami ziemniaków

Serowe szaleństwo nie tylko w zimę! Soczyste marynowane udo z kurczaka podane z cząstkami ziemniaka oraz azjatyckim sosem.

Luzowane udo marynowane 1szt.
Wedgesy ze skórką150 g
Sos azjatycki z grzybami shimai
Sos ponzu połączyć z karmelizownaym cukrem, trawą cytrynową, sosem sojowym i sriracha. Zredukować, na koniec dodać paprykę czerwoną pokroją w drobną w kostkę i grzyby shimeyi.
Usmażyć luzowane udo marynowane (frytownica 4,5-5min / 175°C) oraz wedgesy (frytownica 3-4min / 175°C).
Podawaj w kubełku polane sosem.
Luzowane udo marynowane 1szt.1,36 zł
Wedgesy ze skórką 150 g4,18 zł
Sos azjatycki z grzybami shimai0,58 zł
Koszt porcji6,12 zł
Sugerowana cena sprzedaży18 zł
* prezentowana kalkulacja jest przybliżona
Stwórz zestaw:
Stwórz danie z naszym produktem. Wykorzystaj nasze grafiki i zdjęcia.
Produkt
Opakowanie
Materiały reklamowe

Zobacz również inne warianty:

Podziel się:

Napisz do nas!

Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!