Serowe szaleństwo nie tylko w zimę! Soczyste marynowane udo z kurczaka podane z cząstkami ziemniaka oraz azjatyckim sosem.
Serowe szaleństwo nie tylko w zimę! Soczyste marynowane udo z kurczaka podane z cząstkami ziemniaka oraz azjatyckim sosem.
Luzowane udo marynowane 1szt. | |
Wedgesy ze skórką | 150 g |
Sos azjatycki z grzybami shimai |
Sos ponzu połączyć z karmelizownaym cukrem, trawą cytrynową, sosem sojowym i sriracha. Zredukować, na koniec dodać paprykę czerwoną pokroją w drobną w kostkę i grzyby shimeyi. |
Usmażyć luzowane udo marynowane (frytownica 4,5-5min / 175°C) oraz wedgesy (frytownica 3-4min / 175°C). |
Podawaj w kubełku polane sosem. |
Luzowane udo marynowane 1szt. | 4,24 zł |
Wedgesy ze skórką 150 g | 1,70 zł |
Sos azjatycki z grzybami shimai | 0,58 zł |
Sos serowy 100 g | 2,04 zł |
Koszt porcji | 8,56 zł |
Sugerowana cena sprzedaży | 26,00 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!