Luzowane udo marynowane na wiele sposobów

Ciekawe propozycje serwowania z wykorzystaniem luzowanego uda z kurczakiem – marynowanego.

Luzowane udo bez kości to prawdziwy multitalent  który świetnie sprawdzi się również do dań azjatyckich i potraw z sosami.

Co oferujemy:

Produkty

Materiały
reklamowe

Zdjęcia i grafiki

Przepisy

Kalkulacje

Dlaczego warto skorzystać?

  • Z jednego produktu – wiele różnych dań
  • Szybkie do wdrożenia przepisy, gotowe food costy
  • Dostępne zdjęcia i inne materiały graficzne
Sposób przygotowania
Sposób przygotowania
Okazje konsumpcyjne
Okazje konsumpcyjne koncept
Surowiec
glowny_skladnik_koncept
Serwowanie
Sposób serwowania
Opakowanie
Opakowanie koncept
Sposób przygotowania
Sposób przygotowania
Okazje konsumpcyjne
Okazje konsumpcyjne koncept
Surowiec
glowny_skladnik_koncept
Serwowanie
Sposób serwowania
Opakowanie
Opakowanie koncept

Skorzystaj z dostępnych rozwiązań:

Luzowane udo na chrupiących warzywach

Ramen z marynowanym udem

Udko marynowane z cząstkami ziemniaków