Korzyści
Wszędzie, gdzie liczy się szybkość i efektywność działania – w tworzeniu i serwowaniu dań – dostarczamy wymiernych korzyści. Nasze rozwiązania przyczyniają się do uproszczenia procesów w kuchni, co pozwala na bardziej wydajne zarządzanie zasobami.
Uproszczenie procesów w kuchni:
Wszystko staje się prostsze: brak obróbki wstępnej to brak strefy „brudnej” i ograniczenie odpadów. Krótka obróbka cieplna to mniej pracowników.
Zmniejszenie kosztów operacyjnych:
Oszczędności na kosztach robocizny i energii. Szybsze przygotowanie dań i prostsze procesy oznaczają mniej pracowników i możliwość rezygnacji z kosztownych kwalifikacji.
Szybkość i wygoda serwowania:
Od 2 do 10 minut – tyle może trwać przygotowanie produktu. Szybko.
Policzalność surowców:
Ograniczenie strat – minimalizujesz ryzyko.
Powtarzalność dań:
Skalibrowane produkty wymagające minimum pracy przy przygotowaniu oznaczają, że każda wydana porcja będzie wyglądała i smakowała podobnie – niezależnie od kwalifikacji pracownika.
Łatwiejsze dostosowanie kuchni do wymagań Sanepidu:
Nasze produkty eliminują skomplikowaną obróbkę wstępną, oraz upraszczają kwestię odpadów.
Mniejsza zależność od umiejętności pracowników w kuchni:
Nasze rozwiązania pozwalają na zatrudnienie mniej wykwalifikowanej kadry, co redukuje koszty personalne.
Możliwość ograniczenia powierzchni kuchennych
Dzięki efektywnemu zarządzaniu przestrzenią kuchenną możesz zmniejszyć powierzchnię przeznaczoną na przygotowanie dań.
Mniej pracy, mniej odpadów, mniej składników
Optymalizacja procesów kuchennych prowadzi do zmniejszenia nakładu pracy, redukcji odpadów oraz efektywniejszego zarządzania składnikami.