Pork chop served with chanterelles and fried potatoes with bacon

pork chop with chanterelles + potatoes

/ kotlet schabowy z kurkami + ziemniaki

Pork chop served with chanterelles and fried potatoes with bacon

Tradycyjne danie idealnie pasujące do menu jesiennego. Boczek i kurki to idealne dopełnienie naszego kotleta schabowego.

10 portions
Kotlet schabowy 170 g10 pcs.
Cocks300 g
Pommes Parisiennes - Small potatoes 2 kg
Bacon50 g
Oil20 ml
Onions50 g
Parsley30 g
Garlic20 g
Butter50 g
Wykończ masłem, dodaj natkę pietruszki. Dopraw solą i pieprzem.
Na oleju podsmaż bioczek, dodaj kurki, pokrojoną cebulę, czosnek.
Ugotowane ziemnaki potnij na talarki, podsmaz we frytownicy.
Wymieszaj ziemnaiki z podsmażonym boczkiem z kurkami.
Kotlet schabowy przygotuj we frytownicy przez 3,5 min w 170 ℃.
Kotlet schabowy 170 g82,7 zł
CocksPLN 23.5
Pommes Parisiennes - Small potatoes 15,5 zł
Bacon1,6 zł
Oil10 gr
Onions10 gr
Natka Pietruszki80 gr
Garlic50 gr
ButterPLN 2.2
Cost of 10 portions127 zł
Cost of 1 portion12,7 zł
Suggested selling pricePLN 39.9
* the calculation presented is approximate
Create a set:
Create a dish with our product. Use our graphics and photos.
Product
Packaging / accessory
Advertising materials

See also other variants:

Share:

Write to us!

Need help choosing the right product/concept or want more information about it? Write to us!