Tradycyjne danie idealnie pasujące do menu jesiennego. Boczek i kurki to idealne dopełnienie naszego kotleta schabowego.

/ kotlet schabowy z kurkami + ziemniaki
Tradycyjne danie idealnie pasujące do menu jesiennego. Boczek i kurki to idealne dopełnienie naszego kotleta schabowego.
| Kotlet schabowy 170 g | 10 pcs. |
| Cocks | 300 g |
| Pommes Parisiennes - Small potatoes | 2 kg |
| Bacon | 50 g |
| Oil | 20 ml |
| Onions | 50 g |
| Parsley | 30 g |
| Garlic | 20 g |
| Butter | 50 g |
| Wykończ masłem, dodaj natkę pietruszki. Dopraw solą i pieprzem. |
| Na oleju podsmaż bioczek, dodaj kurki, pokrojoną cebulę, czosnek. |
| Ugotowane ziemnaki potnij na talarki, podsmaz we frytownicy. |
| Wymieszaj ziemnaiki z podsmażonym boczkiem z kurkami. |
| Kotlet schabowy przygotuj we frytownicy przez 3,5 min w 170 ℃. |
| Kotlet schabowy 170 g | 82,7 zł |
| Cocks | PLN 23.5 |
| Pommes Parisiennes - Small potatoes | 15,5 zł |
| Bacon | 1,6 zł |
| Oil | 10 gr |
| Onions | 10 gr |
| Natka Pietruszki | 80 gr |
| Garlic | 50 gr |
| Butter | PLN 2.2 |
| Cost of 10 portions | 127 zł |
| Cost of 1 portion | 12,7 zł |
| Suggested selling price | PLN 39.9 |
Share:
Need help choosing the right product/concept or want more information about it? Write to us!