Burger klasyczny

Burger klasyczny

/ Burgery na wiele sposobów

Burger klasyczny

Klasyczny burger z soczystą wołowiną! Idealnie dopasowane sosy i chrupiące warzywa tworzą idealną całość zamkniętą w bułce.

Burger wołowy 200 g
Bułka ⌀120
Pomidora 2 plastry 30 g
Ogórka szwedzkiego 6 plastrów
Czerwona cebula15 g
2 Liście sałaty lodowej
American ketchup25 g
Musztarda25 g
Bułkę pokrój na dwie części i zapiecz przez 3 min w temperaturze 200C.
W tym czasie smaż burgera wołowego około 5 minut w 200C,
Następnie zdejmij go i przypraw solą i czarnym pieprzem.
Zapieczoną bułkę polej z dwóch stron ketchupem i musztardą.
Na dolnej części bułki układaj kolejno sałatę, mięso, pomidora, ogórka i cebulę.
Całość przykryj drugą zapieczoną połówką bułki.
Burgera najlepiej serwuj z frytkami.
Burger wołowy 200 g7,03 zł
Bułka ⌀1202 zł
2 plastry pomidora 0,30 zł
6 plasterków ogórka szwedzkiego0,20 zł
10 g czerwonej cebuli0,10 zł
2-3 liście sałaty lodowej0,60 zł
Ketchup0,60 zł
Musztarda0,47 zł
Sól
Pieprz
Koszt porcji11,30 zł
Sugerowaa cena sprzedaży 34 zł
* prezentowana kalkulacja jest przybliżona
Stwórz zestaw:
Stwórz danie z naszym produktem. Wykorzystaj nasze grafiki i zdjęcia.
Produkt
Opakowanie
Materiały reklamowe

Zobacz również inne warianty:

Podziel się:

Napisz do nas!

Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!