Klasyczny cheeseburger z soczystą wołowiną! Idealnie dopasowane sosy i chrupiące warzywa tworzą idealną całość zamkniętą w bułce. W zestawie z frytkami i kukurydzą dopełnią menu.

/ Burgery na wiele sposobów
Klasyczny cheeseburger z soczystą wołowiną! Idealnie dopasowane sosy i chrupiące warzywa tworzą idealną całość zamkniętą w bułce. W zestawie z frytkami i kukurydzą dopełnią menu.
| Burger wołowy | 200 g |
| Bułka z sezamem | ⌀120 |
| Pomidor | 30 g |
| Ogórek piklowany | 20 g |
| 2 plastry bekonu | 30 g |
| Sałata karbowana 2 liście | |
| Cebula | 15 g |
| Ser ementaler | |
| Majonez | 20 g |
| American ketchup | 25 g |
| Sól, pieprz | |
| Frytki Fast Fry 10 mm | 150 g |
| 2 połówki kukurydzy | 250 g |
| Bułkę pokrój na dwie części i zapiecz przez 3 min w temperaturze 200C. W tym czasie smaż burgera wołowego około 5 minut w 200C, po czym zdejmij go i przypraw solą i czarnym pieprzem. |
| Boczek oraz kukurydzę ugrilluj. |
| Zapieczoną bułkę polej z dwóch stron ketchupem i majonezem. |
| Na dolnej części bułki układaj kolejno sałatę, mięso, ser, pomidora, boczek ogórka i cebulę. |
| Całość przykryj drugą zapieczoną połówką bułki |
| Burgera najlepiej serwuj z frytkami i kukurydzą. |
| Burger wołowy 200 g | 11,15 zł |
| Bułka z sezamem ⌀120 | 2,50 zł |
| Pomidor 30 g | 0,96 zł |
| Ogórek piklowany 20 g | 0,20 zł |
| 2 plastry bekonu 30 g | 1,71 zł |
| Sałata karbowana 2 liście | 0,60 zł |
| Cebula 15 g | 0,09 zł |
| Ser ementaler | 0,81 zł |
| Majonez 20 g | 0,39 zł |
| American ketchup 25 g | 0,58 zł |
| Sól | 0,05 zł |
| Pieprz | 0,05 zł |
| Frytki Fast Fry 10 mm 150g | 1,65 zł |
| 2 połówki kukurydzy 250 g | 4,04 zł |
| Koszt porcji | 24,59 zł |
| Sugerowana cena sprzedaży | 75,00 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!