Klasyczne dania na talerzu, które zasmakują każdemu! Tradycyjny cordon bleu podany z purée ziemniaczanym oraz surówką z kapusty.
/ Klasyki kuchni - na szybko
Klasyczne dania na talerzu, które zasmakują każdemu! Tradycyjny cordon bleu podany z purée ziemniaczanym oraz surówką z kapusty.
Cordon blue 1 szt. | 160 g |
Purée ziemniaczanego | 120 g |
Masło | 15 g |
Kapusty kiszonej | 100 g |
Jablka | 40 g |
Marchewki | 30 g |
Cukru | 4 g |
Cordon bleu usmaż i upiecz (frytownica: 7min / 175°C, a następnie piec: 3 min / 120°C). |
Purée ziemniaczane po rozmrożeniu rozgrzej w rondelku, dodaj masło, dopraw solą. |
Kapustę odciśnij i lekko pokrój. Jabłko oraz marchew obierz i zetrzyj na tarce. Całość zamieszaj i dopraw cukrem, solą i pieprzem. |
Cordon blue 160 g / 1 szt. | 7,38 zł |
Purée ziemniaczane 120 g | 1,34 zł |
Masło 15 g | 0,49 zł |
Kapusta kiszona 100 g | 1,66 zł |
Jabłka 40 g | 0,34 zł |
Marchewka 30 g | 0,11 zł |
Cukier 4 g | 0,02 zł |
Koszt porcji | 11,34 zł |
Sugerowana cena sprzedaży | 34 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!