Cordon Bleu podany z purée i surówką z kapusty

/ Klasyki kuchni - na szybko

Cordon Bleu podany z purée i surówką z kapusty

Klasyczne dania na talerzu, które zasmakują każdemu! Tradycyjny cordon bleu podany z purée ziemniaczanym oraz surówką z kapusty.

Cordon blue 1 szt.160 g
Purée ziemniaczanego120 g
Masło15 g
Kapusty kiszonej100 g
Jablka40 g
Marchewki30 g
Cukru4 g
Cordon bleu usmaż i upiecz (frytownica: 7min / 175°C, a następnie piec: 3 min / 120°C).
Purée ziemniaczane po rozmrożeniu rozgrzej w rondelku, dodaj masło, dopraw solą.
Kapustę odciśnij i lekko pokrój. Jabłko oraz marchew obierz i zetrzyj na tarce. Całość zamieszaj i dopraw cukrem, solą i pieprzem.
Cordon blue 160 g / 1 szt.7,38 zł
Purée ziemniaczane 120 g1,34 zł
Masło 15 g0,49 zł
Kapusta kiszona 100 g1,66 zł
Jabłka 40 g0,34 zł
Marchewka 30 g0,11 zł
Cukier 4 g0,02 zł
Koszt porcji11,34 zł
Sugerowana cena sprzedaży34 zł
* prezentowana kalkulacja jest przybliżona
Stwórz zestaw:
Stwórz danie z naszym produktem. Wykorzystaj nasze grafiki i zdjęcia.
Produkt
Opakowanie
Materiały reklamowe

Zobacz również inne warianty:

Podziel się:

Napisz do nas!

Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!