Klasyczne dania na talerzu, które zasmakują każdemu! Tradycyjny cordon bleu podany z purée ziemniaczanym oraz surówką z kapusty.

/ Klasyki kuchni - na szybko
Klasyczne dania na talerzu, które zasmakują każdemu! Tradycyjny cordon bleu podany z purée ziemniaczanym oraz surówką z kapusty.
| Cordon blue 1 szt. | 160 g |
| Purée ziemniaczanego | 120 g |
| Masło | 15 g |
| Kapusty kiszonej | 100 g |
| Jablka | 40 g |
| Marchewki | 30 g |
| Cukru | 4 g |
| Cordon bleu usmaż i upiecz (frytownica: 7min / 175°C, a następnie piec: 3 min / 120°C). |
| Purée ziemniaczane po rozmrożeniu rozgrzej w rondelku, dodaj masło, dopraw solą. |
| Kapustę odciśnij i lekko pokrój. Jabłko oraz marchew obierz i zetrzyj na tarce. Całość zamieszaj i dopraw cukrem, solą i pieprzem. |
| Cordon blue 160 g / 1 szt. | 7,38 zł |
| Purée ziemniaczane 120 g | 1,34 zł |
| Masło 15 g | 0,49 zł |
| Kapusta kiszona 100 g | 1,66 zł |
| Jabłka 40 g | 0,34 zł |
| Marchewka 30 g | 0,11 zł |
| Cukier 4 g | 0,02 zł |
| Koszt porcji | 11,34 zł |
| Sugerowana cena sprzedaży | 34,00 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!