Devolay na puree dyniowym serwowane ze scoopsami

devolay na puree dyniowym serwowane ze scoopsami

Devolay na puree dyniowym serwowane ze scoopsami

Nasz hitowy devolay w jesiennym wydaniu. Klasyka na talerzu nie musi być nudna 🙂

10 porcji
Devolay10 szt.
Scoopsy1,5 kg
Dynia1,2 kg
Puree ziemniaczane300 gr
Oliwa30 ml
Masło50 gr
Imbir mielony2 gr
Devolaye odmroź i smaż we frytownicy. Smaż 5 minut w 175 ℃.
Dynię polej oliwą, dodaj czosnek i piecz.
Dodaj puree ziemniaczane, imbir, masło. Zblenduj na gładką masę.
Scoopsy usmaż we frytownicy.
Wyłóż devolaya na puree z dyni. Serwuj z chrupiącymi scoopsami.
Devolay89,7 zł
Scoopsy18 zł
Dynia5,1 zł
Puree ziemniaczane2,7 zł
Oliwa1,8 zł
Masło2,2 zł
Imbir mielony10 gr
Koszt 10 porcji119,6
Koszt 1 porcji11,96
Sugerowana cena sprzedaży39,9 zł
* prezentowana kalkulacja jest przybliżona
Stwórz zestaw:
Stwórz danie z naszym produktem. Wykorzystaj nasze grafiki i zdjęcia.
Produkt
Opakowanie /akcesorium
Materiały reklamowe

Zobacz również inne warianty:

Podziel się:

Napisz do nas!

Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!