Nasz hitowy devolay w jesiennym wydaniu. Klasyka na talerzu nie musi być nudna 🙂
/ Devolay na puree dyniowym + scoopsy
Nasz hitowy devolay w jesiennym wydaniu. Klasyka na talerzu nie musi być nudna 🙂
Devolay | 10 szt. |
Scoopsy | 1,5 kg |
Dynia | 1,2 kg |
Puree ziemniaczane | 300 gr |
Oliwa | 30 ml |
Masło | 50 gr |
Imbir mielony | 2 gr |
Devolaye odmroź i smaż we frytownicy. Smaż 5 minut w 175 ℃. |
Dynię polej oliwą, dodaj czosnek i piecz. |
Dodaj puree ziemniaczane, imbir, masło. Zblenduj na gładką masę. |
Scoopsy usmaż we frytownicy. |
Wyłóż devolaya na puree z dyni. Serwuj z chrupiącymi scoopsami. |
Devolay | 89,7 zł |
Scoopsy | 18 zł |
Dynia | 5,1 zł |
Puree ziemniaczane | 2,7 zł |
Oliwa | 1,8 zł |
Masło | 2,2 zł |
Imbir mielony | 10 gr |
Koszt 10 porcji | 119,6 |
Koszt 1 porcji | 11,96 |
Sugerowana cena sprzedaży | 39,9 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!