Klasyczne połączenie gulaszu z chrupiącymi placuszkami w towarzystwie sałatki z kiszonej kapusty. Proste danie na chłodniejsze dni.
/ Gulasz wieprzowy + kapusta kiszona
Klasyczne połączenie gulaszu z chrupiącymi placuszkami w towarzystwie sałatki z kiszonej kapusty. Proste danie na chłodniejsze dni.
Gulasz wieprzowy | 2 kg |
Małe placki ziemniaczane | 30 szt. |
Kapusta kiszona | 600 g |
Szczypior | 30 g |
Śmietana kwaśna 30% | 300 g |
Marchewka | 100 g |
Cukier | 50 g |
Natka pietruszki | 40 g |
Oliwa | 40 ml |
Rozmrożony gulasz wlej do garnka i gotuj przez 2 minuty mieszając. |
Przygotuj sałatkę z kapusty, marchewki, szczypiorku. |
Smaż placki ziemniaczane przez 3 minuty w 175℃. |
Na talerz wyłóż gulasz i placki ziemniaczene. Kapustę połóż na gulasz, wykończ kwaśną śmietaną i natką pietruszki. |
Gulasz wieprzowy | 83,8 zł |
Kapusta kiszona | 5,1 zł |
Szczypior | 1,1 zł |
Śmietana kwaśna 30% | 5,8 zł |
Małe placki ziemniaczane | 22,5 zł |
Marchewka | 30 gr |
Cukier | 30 gr |
Natka pietruszki | 1,1 zł |
Oliwa | 2,4 zł |
Koszt 10 porcji | 122,4 zł |
Koszt 1 porcji | 12,24 zł |
Sugerowana cena sprzedaży | 39,9 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!