Klasyczne połączenie gulaszu z chrupiącymi placuszkami w towarzystwie sałatki z kiszonej kapusty. Proste danie na chłodniejsze dni.
/ Gulasz wieprzowy + kapusta kiszona
Klasyczne połączenie gulaszu z chrupiącymi placuszkami w towarzystwie sałatki z kiszonej kapusty. Proste danie na chłodniejsze dni.
| Gulasz wieprzowy | 2 kg |
| Małe placki ziemniaczane | 30 szt. |
| Kapusta kiszona | 600 g |
| Szczypior | 30 g |
| Śmietana kwaśna 30% | 300 g |
| Marchewka | 100 g |
| Cukier | 50 g |
| Natka pietruszki | 40 g |
| Oliwa | 40 ml |
| Rozmrożony gulasz wlej do garnka i gotuj przez 2 minuty mieszając. |
| Przygotuj sałatkę z kapusty, marchewki, szczypiorku. |
| Smaż placki ziemniaczane przez 3 minuty w 175℃. |
| Na talerz wyłóż gulasz i placki ziemniaczene. Kapustę połóż na gulasz, wykończ kwaśną śmietaną i natką pietruszki. |
| Gulasz wieprzowy | 83,8 zł |
| Kapusta kiszona | 5,1 zł |
| Szczypior | 1,1 zł |
| Śmietana kwaśna 30% | 5,8 zł |
| Małe placki ziemniaczane | 22,5 zł |
| Marchewka | 30 gr |
| Cukier | 30 gr |
| Natka pietruszki | 1,1 zł |
| Oliwa | 2,4 zł |
| Koszt 10 porcji | 122,4 zł |
| Koszt 1 porcji | 12,24 zł |
| Sugerowana cena sprzedaży | 39,9 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!