Mistrzostwo prostoty – smashowana wołowina i popularne burgerowe dodatki.

Mistrzostwo prostoty – smashowana wołowina i popularne burgerowe dodatki.
| Burger wołowy 65 g | 3 szt. |
| Cheddar plastry | 3 szt. |
| Ogórki piklowane plastry | 4 szt. |
| Majonez łyżeczka | 1 szt. |
| Musztarda łyżeczka | 1 szt. |
| Sałata zielona liść | 2 szt. |
| Bułkę przyrumień na płycie grillowej |
| Burgery odmroź. |
| Rozgnieć praską i griluj (temp. 250 stopni) do uzyskania lekko przybrązowionych brzegów |
| Podważ szpatułką kotlety i odwróć na drugą stronę. Kotlety posól, połóż plasterki sera i smaż przez krótką chwilę |
| Bułkę posmaruj sosem z musztardy, majonezu i połowy pokrojonych w kostkę pikli , wyłóż sałatę na niego kotlety przełożone serem, na końcu resztę pikli |
| Górę bułki posmaruj sosem i przykryj bułkę |
| Burger wołowy 65 g | 10,86 zł |
| Cheddar plastry | 2,16 zł |
| Ogórki piklowane plastry | 0,2 zł |
| Majonez łyżeczka | 0,2 zł |
| Musztarda łyżeczka | 0,1 zł |
| Sałata zielona liść | 0,6 zł |
| Koszt 1 porcji | 14,12 zł |
| Sugerowana cena sprzedaży |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!