Klasyczna odsłona burgera w mniejszej wersji! Soczyste mięso wołowe skomponowane z serem i warzywami. Wszystko wykończone sosem.

/ Mini burgers
Klasyczna odsłona burgera w mniejszej wersji! Soczyste mięso wołowe skomponowane z serem i warzywami. Wszystko wykończone sosem.
| Mini burger wołowy | 65 g |
| Bułka | 35 g |
| Ser żółty | |
| Liść sałaty 1 | |
| Pomidor | 30 g |
| Ogórek | 20 g |
| Amerykański ketchup | 20 g |
| Bułkę przekrój na pół, a następnie posmaruj ją ketchupem. |
| W tym czasie smaż burgera wołowego. |
| Na jednej części ułóż ser, mięso oraz resztę składników. Polej ketchupem i zamknij bułkę od góry. W każdego burgera wbij patyczek i przełóż na blaszkę do pieczenia i wsuń do pieca na dosłownie 2 minuty, aby ser mógł się roztopić. Tak przygotowane burgery przełóż na talerz i gotowe! |
| Mini burger wołowy 65 g | 3,62 zł |
| Bułka 35 g | 1,62 zł |
| Ser żółty | 0,45 zł |
| Liść sałaty | 0,30 zł |
| Pomidor 30 g | 0,96 zł |
| Ogórek 20 g | 0,20 zł |
| Amerykański ketchup 20 g | 0,46 zł |
| Koszt porcji | 7,61 zł |
| Sugerowana cena sprzedaży | 21,00 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!