Klasyczna odsłona burgera w mniejszej wersji! Soczyste mięso wołowe skomponowane z serem i warzywami. Wszystko wykończone sosem.
/ Mini burgers
Klasyczna odsłona burgera w mniejszej wersji! Soczyste mięso wołowe skomponowane z serem i warzywami. Wszystko wykończone sosem.
Mini burger wołowy | 65 g |
Bułka | 35 g |
Ser żółty | |
Liść sałaty 1 | |
Pomidor | 30 g |
Ogórek | 20 g |
Amerykański ketchup | 20 g |
Bułkę przekrój na pół, a następnie posmaruj ją ketchupem. |
W tym czasie smaż burgera wołowego. |
Na jednej części ułóż ser, mięso oraz resztę składników. Polej ketchupem i zamknij bułkę od góry. W każdego burgera wbij patyczek i przełóż na blaszkę do pieczenia i wsuń do pieca na dosłownie 2 minuty, aby ser mógł się roztopić. Tak przygotowane burgery przełóż na talerz i gotowe! |
Mini burger wołowy 65 g | 2,85 zł |
Bułka 35 g | 0,55 zł |
Ser żółty | 0,20 zł |
Liść sałaty | 0,30 zł |
Pomidor 30 g | 0,30 zł |
Ogórek 20 g | 0,20 zł |
Amerykański ketchup 20 g | 0,44 zł |
Koszt porcji | 4,84 zł |
Sugerowana cena sprzedaży | 14 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!