Burger w nowej mniejszej wersji! Soczyste mięso wołowe skomponowane z chorizo, serem i warzywami. Wszystko wykończone sosem.

/ Mini burgers
Burger w nowej mniejszej wersji! Soczyste mięso wołowe skomponowane z chorizo, serem i warzywami. Wszystko wykończone sosem.
| Mini burger wołowy | 65 g |
| Bułka | 35 g |
| Chorizo | 20 g |
| Ser manchego | |
| Figa | |
| Czerwona cebula | 15 g |
| Liść sałaty | |
| Sos barbecue | 20 g |
| Bułkę przekrój na pół, a następnie posmaruj ją ketchupem. |
| W tym czasie smaż burgera wołowego. |
| Na jednej części ułóż ser, mięso oraz resztę składników. Polej sosem barbecue i zamknij bułkę od góry. W każdego burgera wbij patyczek i przełóż na blaszkę do pieczenia i wsuń do pieca na dosłownie 2 minuty, aby ser mógł się roztopić. Tak przygotowane burgery przełóż na talerz i gotowe! |
| Mini burger wołowy 6 5g | 3,62 zł |
| Bułka 35 g | 1,62 zł |
| Chorizo 20 g | 0,62 zł |
| Ser manchego | 1,30 zł |
| Figa 15g | 0,30 zł |
| Czerwona cebula 15 g | 0,09 zł |
| Liść sałaty | 0,30 zł |
| Sos barbecue 20 g | 0,46 zł |
| Koszt porcji | 8,31 zł |
| Sugerowana cena sprzedaży | 24,00 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!