Burger w nowej mniejszej wersji! Soczyste mięso wołowe skomponowane z chorizo, serem i warzywami. Wszystko wykończone sosem.
/ Mini burgers
Burger w nowej mniejszej wersji! Soczyste mięso wołowe skomponowane z chorizo, serem i warzywami. Wszystko wykończone sosem.
Mini burger wołowy | 65 g |
Bułka | 35 g |
Chorizo | 20 g |
Ser manchego | |
Figa | |
Czerwona cebula | 15 g |
Liść sałaty | |
Sos barbecue | 20 g |
Bułkę przekrój na pół, a następnie posmaruj ją ketchupem. |
W tym czasie smaż burgera wołowego. |
Na jednej części ułóż ser, mięso oraz resztę składników. Polej sosem barbecue i zamknij bułkę od góry. W każdego burgera wbij patyczek i przełóż na blaszkę do pieczenia i wsuń do pieca na dosłownie 2 minuty, aby ser mógł się roztopić. Tak przygotowane burgery przełóż na talerz i gotowe! |
Mini burger wołowy 6 5g | 2,85 zł |
Bułka 35 g | 0,55 zł |
Chorizo 20 g | 1,24 zł |
Ser manchego | 1,30 zł |
Figa | 3,74 zł |
Czerwona cebula 15 g | 0,10 zł |
Liść sałaty | 0,30 zł |
Sos barbecue 20 g | 0,73 zł |
Koszt porcji | 10,81 zł |
Sugerowana cena sprzedaży | 30 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!