Pieczone plastry karkówki w sosie pieczeniowym serwowane z ziemniakami i surówką z buraczków.

Pieczone plastry karkówki w sosie pieczeniowym serwowane z ziemniakami i surówką z buraczków.
| Karkówka pieczona | 1 szt. |
| Sos pieczeniowy | 100 g |
| Pommes Parisiennes - Małe ziemniaczki | 150 g |
| Buraki | 75 g |
| Cebula | 20 g |
| Karkówkę piecz przez 12-15 minut w temperaturze 170°C. |
| Rozmrożony sos wlej do garnka i gotuj przez 2 minuty stale mieszając. |
| Ziemniaki gotuj do miękkości. |
| Buraki i cebule zetrzyj na tarce i dopraw do smaku. |
| Karkówka pieczona 1 szt. | 7,88 zł |
| Sos pieczeniowy 100 g | 3,11 zł |
| Pommes Parisiennes - Małe ziemniaczki 150 g | 1,17 zł |
| Buraki 75 g | 0,19 zł |
| Cebula 20 g | 0,07 zł |
| Koszt porcji | 12,42 zł |
| Sugerowana cena sprzedaży | 37,00 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!