Pieczone plastry karkówki w sosie pieczeniowym serwowane z ziemniakami i surówką z buraczków.
Pieczone plastry karkówki w sosie pieczeniowym serwowane z ziemniakami i surówką z buraczków.
Karkówka pieczona | 1 szt. |
Sos pieczeniowy | 100 g |
Pommes Parisiennes - Małe ziemniaczki | 150 g |
Buraki | 75 g |
Cebula | 20 g |
Karkówkę piecz przez 12-15 minut w temperaturze 170°C. |
Rozmrożony sos wlej do garnka i gotuj przez 2 minuty stale mieszając. |
Ziemniaki gotuj do miękkości. |
Buraki i cebule zetrzyj na tarce i dopraw do smaku. |
Karkówka pieczona 1 szt. | 7,88 zł |
Sos pieczeniowy 100 g | 3,11 zł |
Pommes Parisiennes - Małe ziemniaczki 150 g | 1,17 zł |
Buraki 75 g | 0,19 zł |
Cebula 20 g | 0,07 zł |
Koszt porcji | 12,42 zł |
Sugerowana cena sprzedaży | 37,00 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!