Tradycyjne placki ziemniaczane serwowane z gulaszem z soczystymi kawałkami wieprzowiny i warzywami z dodatkiem śmietany i ogórka kiszonego.

Tradycyjne placki ziemniaczane serwowane z gulaszem z soczystymi kawałkami wieprzowiny i warzywami z dodatkiem śmietany i ogórka kiszonego.
| Gulasz wieprzowy | 250 g |
| Placki ziemniaczane | 3 szt. |
| Śmietana | 10 g |
| Ogórek kiszony | 2 szt. |
| Rozmrożony gulasz wlej do garnka i gotuj przez 2 minuty mieszając. |
| Placki ziemniaczane smażyć na oleju rozgrzanym do 175°C przez 3 minuty. |
| Placki ułóż na talerzu i polej je gulaszem. Na wierzch dodaj łyżkę smietany i dwa ogórki kiszone. |
| Gulasz wieprzowy 250 g | 10,47 zł |
| Placki ziemniaczane 3 szt. | 2,25 zł |
| Śmietana 10 g | 0,13 zł |
| Ogórek kiszony 2 szt. | 0,50 zł |
| Koszt porcji | 13,35 zł |
| Sugerowana cena sprzedaży | 40,00 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!