Stripsy z kurczaka serwowane z pikantną salsą pomidorową sprawdzą się idealnie jako przekąska na wieczór.
Stripsy z kurczaka serwowane z pikantną salsą pomidorową sprawdzą się idealnie jako przekąska na wieczór.
Stripsy z kurczaka | 6 sztuk |
Pomidory | 40g |
Cebula czerwona | 10g |
Czosnek | 1 ząbek |
Sok z limonki | 1 łyżeczka |
Kolendra | 5g |
Papryczka Chilli | 5g |
Sól | szczypta |
Cukier | szczypta |
Usmaż stripsy z kurczaka (frytownica: 2,5 - 3 min / 170°C). |
Pomidora, cebulę, czosnek i papryczkę chilli pokrój w drobną kostkę. |
Składniki na salsę pomieszaj z sokiem z limonki i przyprawami. |
Stripsy z kurczaka 6 szt. / ok. 2 | 11,13 zł |
Pomidory | 0,28 zł |
Czerwona cebula | 0,05 zł |
Czosnek | 0,03 |
Sok z limonki | 0,05 |
Kolendra | 0,08 |
Papryczka Chilli | 0,05 |
Sól | 0,05 |
Cukier | 0,05 |
Koszt porcji | 11,77 zł |
Sugerowana cena sprzedaży | 35,00 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!