Bistro na jesień

Produkty do dań bistro – w nowych odsłonach idealnych do jesiennego menu

Kiedy przychodzą chłodniejsze dni goście z chęcią wybierają dania dopasowane do jesiennej aury. Sezonowe dodatki – grzyby, dynia, pikle czy kiszonki dodadzą klasycznym daniom sezonowego charakteru i pozwolą odświeżyć menu. Popularny devolay, kotlet schabowy, karkówka czy żeberka w nowym  wydaniu z pewnością wyróżnią się w Twojej ofercie, a dzięki naszym produktom – przygotujesz je szybko i wygodnie.

Co oferujemy:

Produkty

Materiały
reklamowe

Akcesoria

Zdjęcia i grafiki

Przepisy

Kalkulacje

Dlaczego warto skorzystać?

  • Popularne, klasyczne dania w nowej odsłonie
  • Szeroka gama produktów o najwyższej jakości
  • Wybrane  produkty robione są ręcznie
  • Food costy do każdego przepisu
  • Dostępne zdjęcia i inne materiały graficzne
Sposób przygotowania
Sposób przygotowania
Okazje konsumpcyjne
Okazje konsumpcyjne koncept
Surowiec
glowny_skladnik_koncept
Serwowanie
Sposób serwowania
Opakowanie
Opakowanie koncept
Sposób przygotowania
Sposób przygotowania
Okazje konsumpcyjne
Okazje konsumpcyjne koncept
Surowiec
glowny_skladnik_koncept
Serwowanie
Sposób serwowania
Opakowanie
Opakowanie koncept

Skorzystaj z dostępnych rozwiązań:

Polik wołowy z borowikami i truflą + puree

Polik wołowy z borowikami i truflą + puree

Polik wołowy z borowikami i truflą, serwowany na puree ziemniaczanym

kotlet schabowy z kurkami + ziemniaki

kotlet schabowy z kurkami + ziemniaki

Kotlet schabowy serwowany z kurkami i smażonymi ziemniaczkami z boczkiem

Gulasz wieprzowy + kapusta kiszona

Gulasz wieprzowy + kapusta kiszona

Gulasz wieprzowy z kapustą kiszoną i plackami ziemniaczanymi

Karkówka + warzywa grillowane

Karkówka + warzywa grillowane

Karkówka z warzywami grillowanymi i ziemniaczkami

żeberka z bigosem + cząstki ziemniaka

żeberka z bigosem + cząstki ziemniaka

Żeberka z bigosem ze śliwką wędzoną, serwowane z cząstkami ziemniaków

devolay na puree dyniowym serwowane ze scoopsami

Devolay na puree dyniowym + scoopsy

Devolay na puree dyniowym serwowane ze scoopsami