Zawijany kotlet z rozbitego plastra fileta, nadziany aksamitnym serem. Delikatnie doprawiony solą i pieprzem, lekko upanierowany. Ręcznie robiony. Dobrze kroi się na plastry – idealny do bufetów.
Zawijany kotlet z rozbitego plastra fileta, nadziany aksamitnym serem. Delikatnie doprawiony solą i pieprzem, lekko upanierowany. Ręcznie robiony. Dobrze kroi się na plastry – idealny do bufetów.
Z całego plastra fileta
Ręcznie robiony
Pracochłonny produkt w wygodnej i szybkiej wersji
Możliwość przygotowania we frytownicy po rozmrożeniu
Frytownica
5 min / 175°C (po rozmrożeniu)
Piec konwekcyjny
20 min / 180°C
Merrychef
1:50 min
Nr artykułu: 003.302
Zobacz również:
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!