Devolay z serem gouda

całomięśniowekalibrowanepoliczalnepanierowaneręczna produkcja

Devolay z serem gouda

Zawijany kotlet z rozbitego plastra fileta, nadziany aksamitnym serem. Delikatnie doprawiony solą i pieprzem, lekko upanierowany. Ręcznie robiony. Dobrze kroi się na plastry – idealny do bufetów.

  • Z całego plastra fileta

  • Ręcznie robiony

  • Pracochłonny produkt w wygodnej i szybkiej wersji

  • Możliwość przygotowania we frytownicy po rozmrożeniu

Frytownica

5 min / 175°C (po rozmrożeniu)

Piec konwekcyjny

20 min / 180°C

Merrychef

1:50 min

Przetworzenie: wstępnie podsmażone
Przechowywanie: mroźnia / zamrażarka

Nr artykułu: 003.302

Zobacz również:

Podziel się:

Napisz do nas!

Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!