Burger z soczystą wołowina w odsłonie idealnej na śniadanie! Idealne dopasowane sosy, chrupiące warzywa i rozlewające się jajko tworzą idealną całość zamkniętą w bułce.
/ Burgery na wiele sposobów
Burger z soczystą wołowina w odsłonie idealnej na śniadanie! Idealne dopasowane sosy, chrupiące warzywa i rozlewające się jajko tworzą idealną całość zamkniętą w bułce.
Burger wołowy | 200 g |
Bułka | ⌀120 |
Majonez | 20 g |
Pomidor | 30 g |
Jajko sadzone | |
Rukola | 10 g |
Sól, pieprz |
Bułkę pokrój na dwie części i zapiecz przez 3 min w temperaturze 200C. |
W tym czasie smaż burgera wołowego około 5 minut w 200C, po czym zdejmij go i przypraw solą i czarnym pieprzem. |
Następnie zdejmij go i przypraw solą i czarnym pieprzem. |
Przygotuj jajko sadzone. |
Zapieczoną bułkę polej z dwóch stron majonezem. |
Na dolnej części bułki układaj kolejno rukolę, mięso, pomidora, i jajko sadzone. |
Całość przykryj drugą zapieczoną połówką bułki. |
Burgera najlepiej serwuj z frytkami.. |
Burger wołowy 200 g | 7,03 zł |
Bułka ⌀120 | 2 zł |
Majonez 20 g | 0,34 zł |
Pomidor 30 g | 0,30 zł |
Jajko sadzone | 0,90 zł |
Rukola 10 g | 0,60 zł |
Sól, pieprz | |
Koszt porcji | 11,17 zł |
Sugerowana cena sprzedaży | 33 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!