Burger z soczystą wołowina w odsłonie idealnej na śniadanie! Idealne dopasowane sosy, chrupiące warzywa i rozlewające się jajko tworzą idealną całość zamkniętą w bułce.

/ Burgery na wiele sposobów
Burger z soczystą wołowina w odsłonie idealnej na śniadanie! Idealne dopasowane sosy, chrupiące warzywa i rozlewające się jajko tworzą idealną całość zamkniętą w bułce.
| Burger wołowy | 200 g |
| Bułka | ⌀120 |
| Majonez | 20 g |
| Pomidor | 30 g |
| Jajko sadzone | |
| Rukola | 10 g |
| Sól, pieprz |
| Bułkę pokrój na dwie części i zapiecz przez 3 min w temperaturze 200C. |
| W tym czasie smaż burgera wołowego około 5 minut w 200C, po czym zdejmij go i przypraw solą i czarnym pieprzem. |
| Następnie zdejmij go i przypraw solą i czarnym pieprzem. |
| Przygotuj jajko sadzone. |
| Zapieczoną bułkę polej z dwóch stron majonezem. |
| Na dolnej części bułki układaj kolejno rukolę, mięso, pomidora, i jajko sadzone. |
| Całość przykryj drugą zapieczoną połówką bułki. |
| Burgera najlepiej serwuj z frytkami.. |
| Burger wołowy 200 g | 11,15 zł |
| Bułka ⌀120 | 2,50 zł |
| Majonez 20 g | 0,39 zł |
| Pomidor 30 g | 0,96 zł |
| Jajko sadzone | 1,10 zł |
| Rukola 10 g | 0,10 zł |
| Sól, pieprz | 0,05 zł |
| Koszt porcji | 16,25 zł |
| Sugerowana cena sprzedaży | 48,00 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!