Burger śniadaniowy z jajkiem sadzonym

/ Burgery na wiele sposobów

Burger śniadaniowy z jajkiem sadzonym

Burger z soczystą wołowina w odsłonie idealnej na śniadanie! Idealne dopasowane sosy, chrupiące warzywa i rozlewające się jajko tworzą idealną całość zamkniętą w bułce.

Burger wołowy 200 g
Bułka ⌀120
Majonez 20 g
Pomidor 30 g
Jajko sadzone
Rukola10 g
Sól, pieprz
Bułkę pokrój na dwie części i zapiecz przez 3 min w temperaturze 200C.
W tym czasie smaż burgera wołowego około 5 minut w 200C, po czym zdejmij go i przypraw solą i czarnym pieprzem.
Następnie zdejmij go i przypraw solą i czarnym pieprzem.
Przygotuj jajko sadzone.
Zapieczoną bułkę polej z dwóch stron majonezem.
Na dolnej części bułki układaj kolejno rukolę, mięso, pomidora, i jajko sadzone.
Całość przykryj drugą zapieczoną połówką bułki.
Burgera najlepiej serwuj z frytkami..
Burger wołowy 200 g7,03 zł
Bułka ⌀1202 zł
Majonez 20 g0,34 zł
Pomidor 30 g0,30 zł
Jajko sadzone0,90 zł
Rukola 10 g0,60 zł
Sól, pieprz
Koszt porcji11,17 zł
Sugerowana cena sprzedaży 33 zł
* prezentowana kalkulacja jest przybliżona
Stwórz zestaw:
Stwórz danie z naszym produktem. Wykorzystaj nasze grafiki i zdjęcia.
Produkt
Opakowanie
Materiały reklamowe

Zobacz również inne warianty:

Podziel się:

Napisz do nas!

Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!