Klasyczny cheeseburger z soczystą wołowiną! Idealnie dopasowane sosy i chrupiące warzywa tworzą idealną całość zamkniętą w bułce. W zestawie z frytkami i kukurydzą dopełnią menu.

/ Burgery na wiele sposobów
Klasyczny cheeseburger z soczystą wołowiną! Idealnie dopasowane sosy i chrupiące warzywa tworzą idealną całość zamkniętą w bułce. W zestawie z frytkami i kukurydzą dopełnią menu.
| Burger wołowy | 200 g | 
| Bułka z sezamem | ⌀120 | 
| Pomidor | 30 g | 
| Ogórek piklowany | 20 g | 
| 2 plastry bekonu | 30 g | 
| Sałata karbowana 2 liście | |
| Cebula | 15 g | 
| Ser ementaler | |
| Majonez | 20 g | 
| American ketchup | 25 g | 
| Sól, pieprz | |
| Frytki Fast Fry 10 mm | 150 g | 
| 2 połówki kukurydzy | 250 g | 
| Bułkę pokrój na dwie części i zapiecz przez 3 min w temperaturze 200C. W tym czasie smaż burgera wołowego około 5 minut w 200C, po czym zdejmij go i przypraw solą i czarnym pieprzem. | 
| Boczek oraz kukurydzę ugrilluj. | 
| Zapieczoną bułkę polej z dwóch stron ketchupem i majonezem. | 
| Na dolnej części bułki układaj kolejno sałatę, mięso, ser, pomidora, boczek ogórka i cebulę. | 
| Całość przykryj drugą zapieczoną połówką bułki | 
| Burgera najlepiej serwuj z frytkami i kukurydzą. | 
| Burger wołowy 200 g | 11,15 zł | 
| Bułka z sezamem ⌀120 | 2,50 zł | 
| Pomidor 30 g | 0,96 zł | 
| Ogórek piklowany 20 g | 0,20 zł | 
| 2 plastry bekonu 30 g | 1,71 zł | 
| Sałata karbowana 2 liście | 0,60 zł | 
| Cebula 15 g | 0,09 zł | 
| Ser ementaler | 0,81 zł | 
| Majonez 20 g | 0,39 zł | 
| American ketchup 25 g | 0,58 zł | 
| Sól | 0,05 zł | 
| Pieprz | 0,05 zł | 
| Frytki Fast Fry 10 mm 150g | 1,65 zł | 
| 2 połówki kukurydzy 250 g | 4,04 zł | 
| Koszt porcji | 24,59 zł | 
| Sugerowana cena sprzedaży | 75,00 zł | 
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!