Burger wołowy serwowany z frytkami i kukurydzą

/ Burgery na wiele sposobów

Burger wołowy serwowany z frytkami i kukurydzą

Klasyczny cheeseburger z soczystą wołowiną! Idealnie dopasowane sosy i chrupiące warzywa tworzą idealną całość zamkniętą w bułce. W zestawie z frytkami i kukurydzą dopełnią menu.

Burger wołowy200 g
Bułka z sezamem⌀120
Pomidor30 g
Ogórek piklowany20 g
2 plastry bekonu30 g
Sałata karbowana 2 liście
Cebula15 g
Ser ementaler
Majonez20 g
American ketchup25 g
Sól, pieprz
Frytki Fast Fry 10 mm150 g
2 połówki kukurydzy250 g
Bułkę pokrój na dwie części i zapiecz przez 3 min w temperaturze 200C. W tym czasie smaż burgera wołowego około 5 minut w 200C, po czym zdejmij go i przypraw solą i czarnym pieprzem.
Boczek oraz kukurydzę ugrilluj.
Zapieczoną bułkę polej z dwóch stron ketchupem i majonezem.
Na dolnej części bułki układaj kolejno sałatę, mięso, ser, pomidora, boczek ogórka i cebulę.
Całość przykryj drugą zapieczoną połówką bułki
Burgera najlepiej serwuj z frytkami i kukurydzą.
Burger wołowy 200 g7,03 zł
Bułka z sezamem ⌀1202 zł
Pomidor 30 g0,30 zł
Ogórek piklowany 20 g0,20 zł
2 plastry bekonu 30 g3,75 zł
Sałata karbowana 2 liście0,60 zł
Cebula 15 g0,10 zł
Ser ementaler0,20 zł
Majonez 20 g0,34 zł
American ketchup 25 g0,60 zł
Sól
Pieprz
Frytki Fast Fry 10 mm 150g1,65 zł
2 połówki kukurydzy 250 g4,37 zł
Koszt porcji21,14 zł
Sugerowana cena sprzedaży 63 zł
* prezentowana kalkulacja jest przybliżona
Stwórz zestaw:
Stwórz danie z naszym produktem. Wykorzystaj nasze grafiki i zdjęcia.
Produkt
Opakowanie
Materiały reklamowe

Zobacz również inne warianty:

Podziel się:

Napisz do nas!

Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!