Klasyczny cheeseburger z soczystą wołowiną! Idealnie dopasowane sosy i chrupiące warzywa tworzą idealną całość zamkniętą w bułce. W zestawie z frytkami i kukurydzą dopełnią menu.
/ Burgery na wiele sposobów
Klasyczny cheeseburger z soczystą wołowiną! Idealnie dopasowane sosy i chrupiące warzywa tworzą idealną całość zamkniętą w bułce. W zestawie z frytkami i kukurydzą dopełnią menu.
Burger wołowy | 200 g |
Bułka z sezamem | ⌀120 |
Pomidor | 30 g |
Ogórek piklowany | 20 g |
2 plastry bekonu | 30 g |
Sałata karbowana 2 liście | |
Cebula | 15 g |
Ser ementaler | |
Majonez | 20 g |
American ketchup | 25 g |
Sól, pieprz | |
Frytki Fast Fry 10 mm | 150 g |
2 połówki kukurydzy | 250 g |
Bułkę pokrój na dwie części i zapiecz przez 3 min w temperaturze 200C. W tym czasie smaż burgera wołowego około 5 minut w 200C, po czym zdejmij go i przypraw solą i czarnym pieprzem. |
Boczek oraz kukurydzę ugrilluj. |
Zapieczoną bułkę polej z dwóch stron ketchupem i majonezem. |
Na dolnej części bułki układaj kolejno sałatę, mięso, ser, pomidora, boczek ogórka i cebulę. |
Całość przykryj drugą zapieczoną połówką bułki |
Burgera najlepiej serwuj z frytkami i kukurydzą. |
Burger wołowy 200 g | 7,03 zł |
Bułka z sezamem ⌀120 | 2 zł |
Pomidor 30 g | 0,30 zł |
Ogórek piklowany 20 g | 0,20 zł |
2 plastry bekonu 30 g | 3,75 zł |
Sałata karbowana 2 liście | 0,60 zł |
Cebula 15 g | 0,10 zł |
Ser ementaler | 0,20 zł |
Majonez 20 g | 0,34 zł |
American ketchup 25 g | 0,60 zł |
Sól | |
Pieprz | |
Frytki Fast Fry 10 mm 150g | 1,65 zł |
2 połówki kukurydzy 250 g | 4,37 zł |
Koszt porcji | 21,14 zł |
Sugerowana cena sprzedaży | 63 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!