Tradycyjny burger wołowy w serowej wersji! Soczysta wołowina w połączeniu z warzywami oraz sosami zamknięte w bułce. Wszystko oblane gorącym sosem serowym i podane z frytkami. Serowe szaleństwo nie tylko w zimę!

Tradycyjny burger wołowy w serowej wersji! Soczysta wołowina w połączeniu z warzywami oraz sosami zamknięte w bułce. Wszystko oblane gorącym sosem serowym i podane z frytkami. Serowe szaleństwo nie tylko w zimę!
| Burger wołowy | 200 g |
| Bułka | ⌀120 |
| Pomidor | 30 g |
| Pieczarek sztuk 2 | |
| Bekon 2 plastry | 30 g |
| Sałata karbowana 2 liście | |
| Masło | 10 g |
| Ser ementaler | |
| Sos burgerowy | 25 g |
| Sos serowy | 75 g |
| Sól | |
| Pieprz | |
| Frytki Fast Fry 10 mm | 150 g |
| Bułkę pokrój na dwie części i zapiecz przez 3 min w temperaturze 200C. W tym czasie smaż burgera wołowego około 5 minut w 200C, |
| Pod koniec smażenia połóż na nim plaster sera, aby się rozpuścił. |
| Pokrojone w plastry pieczarki podsmaż na maśle i dopraw solą oraz pieprzem. |
| Boczek ugrilluj. |
| Zapieczoną bułkę polej z dwóch stron sosem do hamburgerów. |
| Na dolnej części bułki układaj kolejno sałatę, pomidora, mięso, boczek, pieczarki, sałatę i pomidora. |
| Całość przykryj drugą zapieczoną połówką bułki. |
| Przed serwisem burgera polej burgera podgrzanym sosem serowym. |
| Burger wołowy 200 g | 11,15 zł |
| Bułka | 2,50 zł |
| Pomidor 30 g | 0,96 zł |
| Pieczarki sztuk 2 | 0,26 zł |
| Bekonu 2 plastry 30 g | 1,71 zł |
| Sałata karbowana dwa liście | 0,60 zł |
| Masło 10 g | 0,31 zł |
| Ser ementaler | 0,81 zł |
| Sos burgerowy 25 g | 0,67 zł |
| Sos serowy 75 g | 1,53 zł |
| Sól | 0,05 zł |
| Pieprz | 0,05 zł |
| Frytki Fast Fry 10 mm 150 g | 1,65 zł |
| Koszt porcji | 22,20 zł |
| Sugerowana cena sprzedaży | 66,00 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!