Klasyczne dania na talerzu, które zasmakują każdemu! Tradycyjny, ręcznie robiony devolay z masłem i pietruszką w towarzystwie purée ziemniaczanego i skarmelizowanych warzyw.
/ Klasyki kuchni - na szybko
Klasyczne dania na talerzu, które zasmakują każdemu! Tradycyjny, ręcznie robiony devolay z masłem i pietruszką w towarzystwie purée ziemniaczanego i skarmelizowanych warzyw.
Devolay z masłem i pietruszką 1 szt. | |
Purée ziemniaczanego 120 g | 120 g |
Masło 15 g | 15 g |
Młoda marchw (blanszowana) 75 g | 75 g |
Brokuł (blanszowany) 75 g | 75g |
Cukier, sól, pieprz |
Devolay z masłem po wcześniejszym rozmrożeniu smaż w głębokim tłuszczu w temperaturze 170°C przez około 7 minut. |
Purée ziemniaczane po rozmrożeniu rozgrzej w rondelku, dodaj masło, dopraw solą. |
Młodą marchew wraz z brokułem |
Devolay z masłem i pietruszką 150 g / 1 szt. | 8,44 zł |
Purée ziemniaczanego 120 g | 1,09 zł |
Masło 15 g | 0,49 zł |
Młoda marchew 75 g | 0,27 zł |
Brokuł 75 g | 0,90 zł |
Cukier | 0,05 zł |
Sól | 0,05 zł |
Pieprz | 0,10 zł |
Koszt porcji | 11,30 zł |
Sugerowana cena sprzedaży | 36 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!