Devolay podany z purée, młodą marchewką i brokułem

/ Klasyki kuchni - na szybko

Devolay podany z purée, młodą marchewką i brokułem

Klasyczne dania na talerzu, które zasmakują każdemu! Tradycyjny, ręcznie robiony devolay z masłem i pietruszką w towarzystwie purée ziemniaczanego i skarmelizowanych warzyw.

Devolay z masłem i pietruszką 1 szt.
Purée ziemniaczanego 120 g120 g
Masło 15 g15 g
Młoda marchw (blanszowana) 75 g75 g
Brokuł (blanszowany) 75 g75g
Cukier, sól, pieprz
Devolay z masłem po wcześniejszym rozmrożeniu smaż w głębokim tłuszczu w temperaturze 170°C przez około 7 minut.
Purée ziemniaczane po rozmrożeniu rozgrzej w rondelku, dodaj masło, dopraw solą.
Młodą marchew wraz z brokułem
Devolay z masłem i pietruszką 150 g / 1 szt.8,44 zł
Purée ziemniaczanego 120 g 1,09 zł
Masło 15 g0,49 zł
Młoda marchew 75 g 0,27 zł
Brokuł 75 g0,90 zł
Cukier 0,05 zł
Sól 0,05 zł
Pieprz 0,10 zł
Koszt porcji11,30 zł
Sugerowana cena sprzedaży36 zł
* prezentowana kalkulacja jest przybliżona
Stwórz zestaw:
Stwórz danie z naszym produktem. Wykorzystaj nasze grafiki i zdjęcia.
Produkt
Opakowanie
Materiały reklamowe

Zobacz również inne warianty:

Podziel się:

Napisz do nas!

Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!