/ FISH BURGER Z BOROWIKAMI
| Nuggetsy z morszczuka | 30 szt. |
| Ser panierowany 125 g | 10 szt. |
| Bułka burgerowa | 10 szt. |
| Borowiki marynowane plastry | 150 g |
| Majonez | 500 ml |
| Ogórki konserwowe | 300 g |
| Cebula | 200 g |
| Szczypior | 100 g |
| Bułkę przyrumień na płycie grillowej. |
| Nuggetsy i ser panierowany usmaż we frytownicy. |
| Wymieszaj majonez z pokrojonymi w kostkę ogórkami, cebulą i grzybami marynowanymi. Na koniec dodaj szczypior. |
| Bułkę posmaruj sosem, połóż sałatę, a na nią ser posmarowany sosem. |
| Połóż nuggetsy, a na nie sos tatarski. Przykryj bułkę. |
| Nuggetsy z morszczuka | 25,3 zł |
| Ser panierowany 125 g | 54,7 zł |
| Bułka burgerowa | 25 zł |
| Borowiki marynowane plastry | 7,7 zł |
| Majonez | 16,1 zł |
| Ogórki konserwowe | 3 zł |
| Cebula | 60 gr |
| Szczypior | 3,6 zł |
| Koszt 10 porcji | 136 zł |
| Koszt 1 porcji | 13,6 zł |
| Sugerowana cena sprzedaży | 39,2 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!