/ FISH BURGER Z BOROWIKAMI
Nuggetsy z morszczuka | 30 szt. |
Ser panierowany 125 g | 10 szt. |
Bułka burgerowa | 10 szt. |
Borowiki marynowane plastry | 150 g |
Majonez | 500 ml |
Ogórki konserwowe | 300 g |
Cebula | 200 g |
Szczypior | 100 g |
Bułkę przyrumień na płycie grillowej. |
Nuggetsy i ser panierowany usmaż we frytownicy. |
Wymieszaj majonez z pokrojonymi w kostkę ogórkami, cebulą i grzybami marynowanymi. Na koniec dodaj szczypior. |
Bułkę posmaruj sosem, połóż sałatę, a na nią ser posmarowany sosem. |
Połóż nuggetsy, a na nie sos tatarski. Przykryj bułkę. |
Nuggetsy z morszczuka | 25,3 zł |
Ser panierowany 125 g | 54,7 zł |
Bułka burgerowa | 25 zł |
Borowiki marynowane plastry | 7,7 zł |
Majonez | 16,1 zł |
Ogórki konserwowe | 3 zł |
Cebula | 60 gr |
Szczypior | 3,6 zł |
Koszt 10 porcji | 136 zł |
Koszt 1 porcji | 13,6 zł |
Sugerowana cena sprzedaży | 39,2 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!