Gołąbki z mięsem indyka z dodatkiem ryżu oraz kaszy, serwowane z ziemniakami i sosem pomidorowym to klasyczne polskie danie na talerzu.

Gołąbki z mięsem indyka z dodatkiem ryżu oraz kaszy, serwowane z ziemniakami i sosem pomidorowym to klasyczne polskie danie na talerzu.
| Gołąbki z mięsem indyka | 2 szt. |
| Pommes Parisiennes - Małe ziemniaczki | 150 g |
| Sos pomidorowy do gołąbkow | 100 g |
| Gołąbki piecz przez 9-12 minut w 180°C przy maksymalnym ustawieniu pary. |
| Rozmrożony sos pomidorowy wlej do garnka i gotuj 2 minuty, cały czas mieszając. |
| Ziemniaki gotuj do miękkości. |
| Gołąbki z mięsem indyka 2 szt. | 8,98 zł |
| Pommes Parisiennes - Małe ziemniaczki 150 g | 1,17 zł |
| Sos pomidorowy do gołąbkow 100 g | 2,74 zł |
| Koszt porcji | 12,89 zł |
| Sugerowana cena sprzedaży | 39,00 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!