Gołąbki z mięsem indyka z dodatkiem ryżu oraz kaszy, serwowane z ziemniakami i sosem pomidorowym to klasyczne polskie danie na talerzu.
Gołąbki z mięsem indyka z dodatkiem ryżu oraz kaszy, serwowane z ziemniakami i sosem pomidorowym to klasyczne polskie danie na talerzu.
Gołąbki z mięsem indyka | 2 szt. |
Pommes Parisiennes - Małe ziemniaczki | 150 g |
Sos pomidorowy do gołąbkow | 100 g |
Gołąbki piecz przez 9-12 minut w 180°C przy maksymalnym ustawieniu pary. |
Rozmrożony sos pomidorowy wlej do garnka i gotuj 2 minuty, cały czas mieszając. |
Ziemniaki gotuj do miękkości. |
Gołąbki z mięsem indyka 2 szt. | 8,98 zł |
Pommes Parisiennes - Małe ziemniaczki 150 g | 1,17 zł |
Sos pomidorowy do gołąbkow 100 g | 2,74 zł |
Koszt porcji | 12,89 zł |
Sugerowana cena sprzedaży | 39,00 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!