Gołąbki z sosem pomidorowym i ziemniakami

Gołąbki z sosem pomidorowym i ziemniakami

Gołąbki z mięsem indyka z dodatkiem ryżu oraz kaszy, serwowane z ziemniakami i sosem pomidorowym to klasyczne polskie danie na talerzu.

1
Gołąbki z mięsem indyka 2 szt.
Pommes Parisiennes - Małe ziemniaczki 150 g
Sos pomidorowy do gołąbkow100 g
Gołąbki piecz przez 9-12 minut w 180°C przy maksymalnym ustawieniu pary.
Rozmrożony sos pomidorowy wlej do garnka i gotuj 2 minuty, cały czas mieszając.
Ziemniaki gotuj do miękkości.
Gołąbki z mięsem indyka 2 szt.8,98 zł
Pommes Parisiennes - Małe ziemniaczki 150 g1,17 zł
Sos pomidorowy do gołąbkow 100 g2,74 zł
Koszt porcji12,89 zł
Sugerowana cena sprzedaży39,00 zł
* prezentowana kalkulacja jest przybliżona
Stwórz zestaw:
Stwórz danie z naszym produktem. Wykorzystaj nasze grafiki i zdjęcia.
Produkt
Opakowanie /akcesorium
Materiały reklamowe

Zobacz również inne warianty:

Podziel się:

Napisz do nas!

Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!