/ KEBAB ROLLO KOWALA Z KEBABEM DROBIOWYM
Tortilla | 10 sztuk |
Kebab drobiowy | 700 g |
Ser panierowany 80 g | 10 szt. |
Kapusta pekińska | 300 g |
Ogórek konserwowy | 300 g |
Czerwona ceula | 300 g |
Sos majonezowy | 300 ml |
Kebab podsmaż na patelni, przełóż na podgrzaną tortillę, posmarowaną sosem. |
Wysmaż ser panierowany. |
Wyłóż pozostałe dodatki, rozłóż rozszarpany ser, polej sosem i zwiń. |
Podsmaż na patelni lub w kontakt grillu. Podawaj z frytkami. |
Tortilla | 14,5 zł |
Kebab drobiowy | 22,7 zł |
Ser panierowany 80 g | 35 zł |
Kapusta pekińska | 2,5 zł |
Ogórek konserwowy | 3 zł |
Czerwona ceula | 1,3 zł |
Sos majonezowy | 5,9 zł |
Koszt 10 porcji | 84,9 zł |
Koszt 10 porcji | 8,49 zł |
Sugerowana cena sprzedaży | 26,5 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!