/ KEBAB ROLLO KOWALA Z KEBABEM DROBIOWYM
| Tortilla | 10 sztuk |
| Kebab drobiowy | 700 g |
| Ser panierowany 80 g | 10 szt. |
| Kapusta pekińska | 300 g |
| Ogórek konserwowy | 300 g |
| Czerwona ceula | 300 g |
| Sos majonezowy | 300 ml |
| Kebab podsmaż na patelni, przełóż na podgrzaną tortillę, posmarowaną sosem. |
| Wysmaż ser panierowany. |
| Wyłóż pozostałe dodatki, rozłóż rozszarpany ser, polej sosem i zwiń. |
| Podsmaż na patelni lub w kontakt grillu. Podawaj z frytkami. |
| Tortilla | 14,5 zł |
| Kebab drobiowy | 22,7 zł |
| Ser panierowany 80 g | 35 zł |
| Kapusta pekińska | 2,5 zł |
| Ogórek konserwowy | 3 zł |
| Czerwona ceula | 1,3 zł |
| Sos majonezowy | 5,9 zł |
| Koszt 10 porcji | 84,9 zł |
| Koszt 10 porcji | 8,49 zł |
| Sugerowana cena sprzedaży | 26,5 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!