/ KLASYCZNY KOWAL WOŁOWY
Burger wołowy 150 g | 10 szt. |
Ser panierowany 125 g | 10 szt. |
Sałata liść | 20 szt. |
Bułka burgerowa | 10 szt. |
Sos burgerowy | 400 ml |
Ogórki konserwowe | 300 g |
Cebula czerwona | 150 g |
Pomidor | 300 g |
Bułkę przyrumień na płycie grillowej. |
Burgera wysmaż na płycie grillowej, posól na końcu. |
Ser wysmaż we frytownicy. |
Bułkę posmaruj sosem, połóż sałatę, a na nią ser. |
Ser posmaruj sosem, wyłożyć burgera i pozostałe warzywne dodatki. |
Górę bułki posmaruj sosem, przykryj bułkę. |
Burger wołowy 150 g | 83,6 zł |
Ser panierowany 125 g | 54,7 zł |
Sałata liść | 20 gr |
Bułka burgerowa | 25 zł |
Sos burgerowy | 10,7 zł |
Ogórki konserwowe | 3 zł |
Cebula czerwona | 70 gr |
Pomidor | 2,1 zł |
Koszt 10 porcji | 180 zł |
Koszt 1 porcji | 18 zł |
Sugerowana cena sprzedaży | 49,9 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!