Kowal BBQ z chrupiącym udem i wędzonym jabłkiem

Kowal Burger

/ KOWAL BBQ - Z UDEM I WĘDZONYM JABŁKIEM

Kowal BBQ z chrupiącym udem i wędzonym jabłkiem

10 porcji
Udo panierowane10 szt.
Ser panierowany 125 g10 szt.
Bułka burgerowa10 szt.
Jabłko400 g
Cebula200 g
Sałata liść20 szt.
Sos BBQ400 ml
Cynamon kora0,5 szt.
Anyż gwiazdka1 szt.
Liść laurowy szt2 szt.
Ziele angielskie szt2 szt.
Bułkę przyrumień na płycie grillowej.
Stripsy i ser panierowany usmaż we frytownicy.
Jabłko obsmaż z miodem, anyżem i cynamonem. Skrop cytryną, dodaj cebulę i wsadź do wędzarni.
Bułkę posmaruj sosem, połóż sałatę, a na nią ser posmarowany sosem i wysmażone udo.
Wyłóż wędzone jabłko i cebulkę.
Górę bułki posmaruj sosem, przykryj bułkę.
Udo panierowane49,2 zł
Ser panierowany 125 g54,7 zł
Bułka burgerowa25 zł
Jabłko2,4 zł
Cebula60 gr
Sałata liść20 gr
Sos BBQ5,9 zł
Cynamon kora10 gr
Anyż gwiazdka10 gr
Liść laurowy5 gr
Ziele angielskie30 gr
Koszt 10 porcji138,55 zł
Koszt 1 porcji13,85 zł
Sugerowana cena sprzedaży44 zł
* prezentowana kalkulacja jest przybliżona
Stwórz zestaw:
Stwórz danie z naszym produktem. Wykorzystaj nasze grafiki i zdjęcia.
Produkt
Opakowanie /akcesorium
Materiały reklamowe

Zobacz również inne warianty:

Podziel się:

Napisz do nas!

Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!