/ KOWAL BBQ - Z UDEM I WĘDZONYM JABŁKIEM
| Udo panierowane | 10 szt. |
| Ser panierowany 125 g | 10 szt. |
| Bułka burgerowa | 10 szt. |
| Jabłko | 400 g |
| Cebula | 200 g |
| Sałata liść | 20 szt. |
| Sos BBQ | 400 ml |
| Cynamon kora | 0,5 szt. |
| Anyż gwiazdka | 1 szt. |
| Liść laurowy szt | 2 szt. |
| Ziele angielskie szt | 2 szt. |
| Bułkę przyrumień na płycie grillowej. |
| Stripsy i ser panierowany usmaż we frytownicy. |
| Jabłko obsmaż z miodem, anyżem i cynamonem. Skrop cytryną, dodaj cebulę i wsadź do wędzarni. |
| Bułkę posmaruj sosem, połóż sałatę, a na nią ser posmarowany sosem i wysmażone udo. |
| Wyłóż wędzone jabłko i cebulkę. |
| Górę bułki posmaruj sosem, przykryj bułkę. |
| Udo panierowane | 49,2 zł |
| Ser panierowany 125 g | 54,7 zł |
| Bułka burgerowa | 25 zł |
| Jabłko | 2,4 zł |
| Cebula | 60 gr |
| Sałata liść | 20 gr |
| Sos BBQ | 5,9 zł |
| Cynamon kora | 10 gr |
| Anyż gwiazdka | 10 gr |
| Liść laurowy | 5 gr |
| Ziele angielskie | 30 gr |
| Koszt 10 porcji | 138,55 zł |
| Koszt 1 porcji | 13,85 zł |
| Sugerowana cena sprzedaży | 44 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!