Potrójna dawka chrupania: dwa stripsy, panierowany ser i plastry bekonu. Do tego dodany aromatyczny chutney paprykowo-ananasowy.
/ Burgery na wiele sposobów
Potrójna dawka chrupania: dwa stripsy, panierowany ser i plastry bekonu. Do tego dodany aromatyczny chutney paprykowo-ananasowy.
Bułka | |
Stripsy z kurczaka 2 szt. | ok. 90 g |
Chrupiący ser panierowany | |
Plastry bekonu x 2 | |
Chutney paprykowy | |
Sałata | |
Sos samurai (jako alternatywa sos paprykowo-ananasowy) |
Usmaż ser (frytownica: do złotego koloru / 180°C) oraz stripsy z kurczaka (frytownica: 2,5-3 min/170°C). |
Bekon ugrilluj. |
Ogórka i dynię pokrój. |
Na rozciętą, ugrillowaną bułkę posmarowaną sosem ułóż ser, stripsy z kurczaka, sałatę i chutney paprykowy. |
Stripsy z kurczaka 2 szt. ok. 90 g | 3,71 zł |
Bułka sezam | 1,99 zł |
Chrupiący ser panierowany | 5,23 zł |
2 plastry bekonu 30 g | 3,75 zł |
Chutney paprykowy 30 g | 1,00 zł |
Sałata 2 liście | 0,60 zł |
Sos samurai 25 g | 0,64 zł |
Koszt porcji | 16,92 zł |
Sugerowana cena sprzedaży | 50 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!