Potrójna dawka chrupania: dwa stripsy, panierowany ser i plastry bekonu. Do tego dodany aromatyczny chutney paprykowo-ananasowy.

/ Burgery na wiele sposobów
Potrójna dawka chrupania: dwa stripsy, panierowany ser i plastry bekonu. Do tego dodany aromatyczny chutney paprykowo-ananasowy.
| Bułka | |
| Stripsy z kurczaka 2 szt. | ok. 90 g |
| Chrupiący ser panierowany | |
| Plastry bekonu x 2 | |
| Chutney paprykowy | |
| Sałata | |
| Sos samurai (jako alternatywa sos paprykowo-ananasowy) |
| Usmaż ser (frytownica: do złotego koloru / 180°C) oraz stripsy z kurczaka (frytownica: 2,5-3 min/170°C). |
| Bekon ugrilluj. |
| Ogórka i dynię pokrój. |
| Na rozciętą, ugrillowaną bułkę posmarowaną sosem ułóż ser, stripsy z kurczaka, sałatę i chutney paprykowy. |
| Stripsy z kurczaka 2 szt. ok. 90 g | 3,99 zł |
| Bułka sezam | 2,50 zł |
| Chrupiący ser panierowany | 5,47 zł |
| 2 plastry bekonu 30 g | 1,71 zł |
| Chutney paprykowy 30 g | 1,69 zł |
| Sałata 2 liście | 0,60 zł |
| Sos samurai 25 g | 0,63 zł |
| Koszt porcji | 16,59 zł |
| Sugerowana cena sprzedaży | 49,00 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!