Chrupiący placek ziemniaczany to doskonałe towarzystwo dla panierowanego sera. Do tego grillowane warzywa – cukinia, pieczarka i kolorowe papryki. I jeszcze – Sos Mayo Green Pesto – i przepis na Vegeburgera gotowy!
/ Burgery na wiele sposobów
Chrupiący placek ziemniaczany to doskonałe towarzystwo dla panierowanego sera. Do tego grillowane warzywa – cukinia, pieczarka i kolorowe papryki. I jeszcze – Sos Mayo Green Pesto – i przepis na Vegeburgera gotowy!
Bułka z sezamem | |
Chrupiący ser panierowany | |
Placek | |
Sałata karbowana 2 liście | |
Grillowane warzywa (cukinia, pieczarka, papryka czerwona, papryka żółta, cebula czerwona) 40 g | |
Majonez z cytryną i pieprzem 25 g |
Warzywa pokrój w grube kawałki, zgrilluj na patelni lub płycie grillowej, używając odrobiny oleju. |
Dodaj przyprawy. |
Usmaż ser i placek ziemniaczany zgodnie z instrukcją na opakowaniu. |
Na rozkrojoną, zgrillowaną bułkę nałóż sos, sałatę, ser, zgrillowane warzywa, placek ziemniaczany, kolejną porcję grillowanych warzyw oraz główną część bułki. |
Bułka z sezamem | 2 zł |
Chrupiący ser panierowany | 5,23 zł |
Placek | |
Sałata karbowana 2 liście | 0,60 zł |
Grillowane warzywa (cukinia, pieczarka, papryka czerwona, papryka żółta, cebula czerwona) 40 g | 0,47 zł |
Majonez z cytryną i pieprzem 25 g | 0,77 zł |
Koszt porcji | 9,07 zł |
Sugerowana cena sprzedaży | 27 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!