/ Burgery na wiele sposobów

Kowal vege potato

Chrupiący placek ziemniaczany to doskonałe towarzystwo dla panierowanego sera. Do tego grillowane warzywa – cukinia, pieczarka i kolorowe papryki. I jeszcze – Sos Mayo Green Pesto – i przepis na Vegeburgera gotowy!

Bułka z sezamem
Chrupiący ser panierowany
Placek
Sałata karbowana 2 liście
Grillowane warzywa (cukinia, pieczarka, papryka czerwona, papryka żółta, cebula czerwona) 40 g
Majonez z cytryną i pieprzem 25 g
Warzywa pokrój w grube kawałki, zgrilluj na patelni lub płycie grillowej, używając odrobiny oleju.
Dodaj przyprawy.
Usmaż ser i placek ziemniaczany zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Na rozkrojoną, zgrillowaną bułkę nałóż sos, sałatę, ser, zgrillowane warzywa, placek ziemniaczany, kolejną porcję grillowanych warzyw oraz główną część bułki.
Bułka z sezamem 2 zł
Chrupiący ser panierowany5,23 zł
Placek
Sałata karbowana 2 liście0,60 zł
Grillowane warzywa (cukinia, pieczarka, papryka czerwona, papryka żółta, cebula czerwona) 40 g 0,47 zł
Majonez z cytryną i pieprzem 25 g0,77 zł
Koszt porcji9,07 zł
Sugerowana cena sprzedaży27 zł
* prezentowana kalkulacja jest przybliżona
Stwórz zestaw:
Stwórz danie z naszym produktem. Wykorzystaj nasze grafiki i zdjęcia.
Produkt
Opakowanie
Materiały reklamowe

Zobacz również inne warianty:

Podziel się:

Napisz do nas!

Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!