/ SMASH KOWAL Z CHORISO
Burger wołowy 65 g | 20 szt. |
Ser panierowany 125 g | 10 szt. |
Bułka burgerowa | 10 szt. |
Ser tostowy plasterek | 20 szt. |
Chorizo | 300 g |
Jalapeño | 150 g |
Cebula biała | 300 g |
Sos czosnkowy | 400 ml |
Sałata liść | 20 szt. |
Bułkę przyrumień na płycie grillowej. |
Burgera rozmroź i smashuj na płycie grillowej, przekładając serem tostowym. Posól na końcu. |
Ser usmaż we frytownicy. |
Chorizo i papryczkę jalapeño potnij na paski, przesmaż z cebulą. |
Bułkę posmaruj sosem, połóż sałatę, a na nią ser. |
Ser posmaruj sosem, wyłożyć burgera, a na niego usmażone kurki. |
Górę bułki posmaruj sosem, przykryj bułkę. |
Burger wołowy 65 g | 72,4 zł |
Ser panierowany 125 g | 54,7 zł |
Bułka burgerowa | 25 zł |
Ser tostowy plasterek | 12,6 zł |
Chorizo | 18,3 zł |
Jalapeño | 4,3 zł |
Cebula biała | 80 gr |
Sos czosnkowy | 7,4 zł |
Sałata liść | 20 gr |
Koszt 10 porcji | 195,7 zł |
Koszt 1 porcji | 19,57 zł |
Sugerowana cena sprzedaży | 59,5 zł |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!