Kowal ze smashowaną wołowiną, chorizo i jalapeño

SMASH KOWAL z choriso

/ SMASH KOWAL Z CHORISO

Kowal ze smashowaną wołowiną, chorizo i jalapeño

10 porcji
Burger wołowy 65 g20 szt.
Ser panierowany 125 g10 szt.
Bułka burgerowa10 szt.
Ser tostowy plasterek20 szt.
Chorizo300 g
Jalapeño150 g
Cebula biała300 g
Sos czosnkowy400 ml
Sałata liść20 szt.
Bułkę przyrumień na płycie grillowej.
Burgera rozmroź i smashuj na płycie grillowej, przekładając serem tostowym. Posól na końcu.
Ser usmaż we frytownicy.
Chorizo i papryczkę jalapeño potnij na paski, przesmaż z cebulą.
Bułkę posmaruj sosem, połóż sałatę, a na nią ser.
Ser posmaruj sosem, wyłożyć burgera, a na niego usmażone kurki.
Górę bułki posmaruj sosem, przykryj bułkę.
Burger wołowy 65 g72,4 zł
Ser panierowany 125 g54,7 zł
Bułka burgerowa25 zł
Ser tostowy plasterek12,6 zł
Chorizo18,3 zł
Jalapeño4,3 zł
Cebula biała80 gr
Sos czosnkowy7,4 zł
Sałata liść20 gr
Koszt 10 porcji195,7 zł
Koszt 1 porcji19,57 zł
Sugerowana cena sprzedaży59,5 zł
* prezentowana kalkulacja jest przybliżona
Stwórz zestaw:
Stwórz danie z naszym produktem. Wykorzystaj nasze grafiki i zdjęcia.
Produkt
Opakowanie /akcesorium
Materiały reklamowe

Zobacz również inne warianty:

Podziel się:

Napisz do nas!

Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!