Burger mega napakowany. 4 warstwy zesmashowanej wołowiny i super gęsty sos serowy. Dla bardzo głodnych zwolenników mocnych wrażeń.

Burger mega napakowany. 4 warstwy zesmashowanej wołowiny i super gęsty sos serowy. Dla bardzo głodnych zwolenników mocnych wrażeń.
| Burger wołowy 65 g | 4 szt. |
| Ser cheddar plaster | 1 szt. |
| Bekon plastry | 2 szt. |
| Majonez | 20 g |
| Musztarda | 10 g |
| Ketchup | 25 g |
| Ogórek kiszony drobno pokrojony | 20 g |
| Sos serowy | 25 ml |
| Bułkę przyrumień na płycie grillowej |
| Burgery odmroź |
| Bekon podsmaż aż stanie się chrupiący |
| Przygotuj sos burgerowy z majonezu, musztardy, ketchupu i pikli |
| Kotlety rozgnieć praską i griluj (temp/ 250 stopni) do uzyskania skarmelizowanych brzegów |
| Podważ szpatułką i odwróć na drugą stronę. Posól, połóż plasterki sera i smaż przez krótką chwilę |
| Bułkę posmaruj sosem burgerowym, wyłóż placka ziemniaczanego a następnie kotlety przełożone serem |
| Górę bułki posmaruj sosem i przykryj bułkę |
| Burger wołowy 65 g | 14,48 zł |
| Ser cheddar plaster | 0,72 zł |
| Bekon plastry | 1,71 zł |
| Majonez | 0,4 zł |
| Musztarda | 0,3 zł |
| Ketchup | 0,575 zł |
| Ogórek kiszony drobno pokrojony | 0,2 zł |
| Sos serowy | 0,625 zł |
| Koszt 1 porcji | 19,01 zł |
| Sugerowana cena sprzedaży |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!