Doskonała propozycja nie tylko do menu śniadaniowego.

Doskonała propozycja nie tylko do menu śniadaniowego.
| Burger wołowy 150 g | 1 szt. |
| Ser Emmental | 2 szt. |
| Jajko | 1 szt. |
| Majonez truflowy łyżeczka | 1,3 szt. |
| Rukola | 50 g |
| Ogórki piklowane | 20 g |
| Bułkę przyrumień na płycie grillowej |
| Burgery odmroź. |
| Przygotuj jajko sadzone |
| Na płytę grillową połóż burgery |
| Kotlety rozgnieć praską i griluj (temp/ 250 stopni) do uzyskania skarmelizowanych brzegów |
| Podważ szpatułką i odwróć na drugą stronę. Posól, połóż plasterki sera i smaż przez krótką chwilę |
| Bułkę posmaruj sosem truflowym, wyłóż rukolę i kotlety przełożone serem |
| Na wierzch połóż jajko sadzone |
| Górę bułki posmaruj sosem i przykryj bułkę |
| Burger wołowy 150 g | 8,36 zł |
| Ser Emmental | 1,62 zł |
| Jajko | 1,1 zł |
| Majonez truflowy łyżeczka | 1,3 zł |
| Rukola | 0,5 zł |
| Ogórki piklowane | 0,16 zł |
| Koszt 1 porcji | 13,04 zł |
| Sugerowana cena sprzedaży |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!