Spicy Smashburger z papryczką jalapeno

Spicy Smashburger z papryczką jalapeno

Aromatyczny, pikatny burger ze smashowaną wołowiną. Dla zwolenników mocniejszych smaków.

1 porcja
Burger wołowy 65 g3 szt.
Ser pepper jack plastry2 szt.
Jalapeno w plasterkach10 g
Sos sriracha20 ml
Sos mayo10 ml
Bułkę przyrumień na płycie grillowej
Burgery odmroź.
Przygotuj sos łącząc sos sriracha z sosem mayo w proporcji 2:1
Na płytę grillową połóż burgery
Kotlety rozgnieć praską i griluj (temp/ 250 stopni) do uzyskania skarmelizowanych brzegów
Podważ szpatułką i odwróć na drugą stronę. Posól, połóż plasterki sera i smaż przez krótką chwilę
Bułkę posmaruj sosem, wyłóż kotlety przełożone serem
Wyłóż plasterki jalapeno
Górę bułki posmaruj sosem i przykryj bułkę
Burger wołowy 65 g10,86 zł
Ser pepper jack plastry2,4 zł
Jalapeno w plasterkach1 zł
Sos sriracha1 zł
Sos mayo0,2 zł
Koszt 1 porcji15,46 zł
Sugerowana cena sprzedaży
* prezentowana kalkulacja jest przybliżona
Stwórz zestaw:
Stwórz danie z naszym produktem. Wykorzystaj nasze grafiki i zdjęcia.
Produkt
Opakowanie /akcesorium
Materiały reklamowe

Zobacz również inne warianty:

Podziel się:

Napisz do nas!

Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!