Aromatyczny, pikatny burger ze smashowaną wołowiną. Dla zwolenników mocniejszych smaków.

Aromatyczny, pikatny burger ze smashowaną wołowiną. Dla zwolenników mocniejszych smaków.
| Burger wołowy 65 g | 3 szt. |
| Ser pepper jack plastry | 2 szt. |
| Jalapeno w plasterkach | 10 g |
| Sos sriracha | 20 ml |
| Sos mayo | 10 ml |
| Bułkę przyrumień na płycie grillowej |
| Burgery odmroź. |
| Przygotuj sos łącząc sos sriracha z sosem mayo w proporcji 2:1 |
| Na płytę grillową połóż burgery |
| Kotlety rozgnieć praską i griluj (temp/ 250 stopni) do uzyskania skarmelizowanych brzegów |
| Podważ szpatułką i odwróć na drugą stronę. Posól, połóż plasterki sera i smaż przez krótką chwilę |
| Bułkę posmaruj sosem, wyłóż kotlety przełożone serem |
| Wyłóż plasterki jalapeno |
| Górę bułki posmaruj sosem i przykryj bułkę |
| Burger wołowy 65 g | 10,86 zł |
| Ser pepper jack plastry | 2,4 zł |
| Jalapeno w plasterkach | 1 zł |
| Sos sriracha | 1 zł |
| Sos mayo | 0,2 zł |
| Koszt 1 porcji | 15,46 zł |
| Sugerowana cena sprzedaży |
Podziel się:
Potrzebujesz pomocy w wyborze odpowiedniego produktu / konceptu lub chcesz uzyskać więcej informacji na jego temat? Napisz do nas!